Miért van az hogy a legtöbb anya a bíróságon a végsőkig harcol a felügyeleti jogért majd később meg azon háborognak hogy az apa miért nem veszi ki a részét mindenből?
"Ugyanis az apa sem az önsorsrontó mazochista szinonimája."
Aztán abban ugyan mi az önsorsrontó mazochizmus, ha anyanal lakik a gyerek, apuka meg viszi a lathatasra?
Kérdező, szerintem te kicsit- NAGYON- el vqgy tévedve, azt se tudod mit beszélsz és mit akarsz kérdezni.
Ha apuka majd megveszik a gyerekért, és harcol azért, hogy nála helyezzék el, akkor törődni fog vele azután is, amikor az anyánál helyezik el. Ezt az apukát enm kell kerni arra, hogy tartsa a gyerekkel a kapcsolatot, anelkul is megteszi, ergo nincs miert háborogni anyukának.
Ha meg az exsszel kell vitatkozni és könyörögni neki a lathatasert, akkör meg az az evidens, hogy anyuka nem háborog azért, hogy apuka nem törődik a gyerekkel, hiszen épp azt akarja, hogy ne törődjön vele.
Fuss neki megegyszer a kérdésednek.
Ez speciális eset. Nagyrészt azért sikerül a két félnek nem ilyen egybites módon megoldani a helyzetet, pláne hogy a gyerek szívja meg a legjobban.
Az önsorsrontós kommentelőnek pedig remélem, nincsenek gyerekei. Ha mégis, borzasztó mód sajnálom őket, hogy egy ilyen prolihoz születtek meg. Ennél csak jobbat érdemelnek.
Nagyon sok embert, ebből kifolyólag sok elvált embert is ismerek, de csak egyetlen egy esetben szeretett volna az apa, közös felügyeletet, ill, hogy heti váltásban neveljék a gyereket, de ott meg is valósult ez.
Tehát nem nagyon kell a nőknek harcolni, mert sajna legtöbb esetben az apa rémülne meg a legjobban, ha válás után nála helyeznék el a gyereket.
Nem is értem a kérdést.
'Nem, tudom, az itteniek szerint az lenne a normális hogy az apa ezek után az egész életét annak szenteli hogy vitatkozik a pszicho nárci exével hogy nagyritkán had lássa már a gyereket vagy beszélhessen vele 2 percet telefonon, '
Én ilyet nem tapasztaltam. Vannak, akik normálisan el tudtak válni. Normális a kapcsolattartás, nem kell harcolni.
A másik pedig, amikor anyuka valóban harcol, de azért, hogy vegyen már tudomást a gyerekéről az apa, és foglalkozzon vele kicsit, mert hiányzik a gyereknek. Sajnos sok férfi úgy lelép, mintha soha az életben nem is lett volna gyereke. Ami számomra felfoghatatlan, hogy valaki egyszer csak 5-8-12 év után úgy csinált, mintha megszűnt volna a gyereke.
Tehát egy specifikus helyzetet akarsz ráhúzni a legtöbb anyukára. Faxa. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy a legtobb apuka egy nemtörődöm, link fax, aki nyugodtan el is áshatná magát, mert a gyerekkel nem törődik és tartásdíjat nem fizet. Nálunk ilyen az apuka. Ettől még nem lesz se mind, se a legtöbb ilyen.
A te apukád foghatja magát és minden alkalommal, amikor anyuka nem engedi el a gyereket, tehet bejelentést a gyamhivatalnal.
Amúgy, amit írsz, az fordítva is létezik. Van hogy láthatáson apuka hergeli a gyereket anya ellen esetleg annak új párja ellen, próbálja ajándékokkal "megvásárolni", stb.
Aztán anyuka kínlódik a gyerekkel napokig láthatás után, mert telebeszélték a fejét.
Szóval ez fordítva is jelen van, kár ezen háborogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!