Kötelességemnek érzem hogy ezt tegyem,de ezzel tényleg a saját életem teszem tönkre? Mit tegyek? 26/L
Anyu 4 eves korom ota egyedul nevelt fel engem. Sokat volt beteg es rosszul, sok panik rohama volt vegig ahogy felnottem.
En ugy ereztem mivel senki sincs csak en vele,az en kotelessegem apolni, orvost hivni stb kicsi korom ota. Most 26 eves vagyok. Mindig is vele eltem en nem mentem sehova aggodva hogy ha egyedul van,nem vagyok ott,ki segit neki? Tavaly ferjhez ment,nagyon jo hazassagban elnek a ferjevel,a ferje mentos volt regen. En pedig szerelmes lettem,a fiu messze laid. Anyu nemetorszagban,en veluk most. Erzem azt is hogy nem ide tartozom. Egy masik helyre. Amikor anyunak ilyet mondok o azt mondja,o soha nem fogja azt mondani hogy menjek,koltozzek oda ahol a fiu lakik (Azsiai orszag)mert messze van stb. De kozben azt mondja hogy itt van a ferje ha baj van,nincs egyedul,nekem nem felelossegem semmi,meg hogy azzal hogy miatta maradok nemetben csak,a sajat almaim nem valnak valora, elnem kell a sajat eletem stb. De ugy erzem bantanam ha mennek,kozben pedig nagyon szeretem a fiut...
Egy baratom szerint ezzel tonkre teszem az eletem amit csinalok es banni fogom ha nem probalom meg.
A fiu szeretne kesobb hazassagot es csaladot kozosen...
"Mit gondolsz, melyik anya mondja azt, hogy "kislányom menjél a világ másik felére lakni"."
az amelyik felfogja hogy a gyerekének van saját élete és nem az az élete feladata hogy anyukát ápolgassa, kiszolgálja
A függetlenedést a helyedben én sem az Ázsiába, kvázi vadidegen pasihoz való kiköltözéssel kezdeném. A leírásodból ez nekem netes távkapcsolatnak tűnik, a valódi szerelemmel valószínűleg köszönőviszonyban sincs.
Első körben elköltöznék anyukámtól, de nem nagyon messzire. Elkezdeném élni a saját életemet: barátokat szerezni, társaságba járni, szórakozni és ott ismerkedni valódi, hús-vér emberekkel. Szinte biztosan fogsz találni előbb-utóbb olyat, akivel sokkal mélyebb kapcsolatot tudnál ápolni, mint a távoli, valójában nem is ismert "szerelmeddel". Mit tudsz egyáltalán arról az emberről? Valóban az, akinek mondja magát? Találkoztatok már személyesen? Nekem az ilyen jellegű távkapcsolatok alapból nagyon gyanúsak, főleg amikor már családdal, meg ilyesmivel dobálóznak. Az én belső vészjelzőm már ezerrel villogna és visítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!