Csak sztem lesz ennek rossz vége?
16./F vagyok a bátyám 18.
Hát igazából, hogy úgy mondjam amióta betöltötte a 18-at kb féléve eléggé megváltozott.
Nem úgy értem, hogy most itt most milyen balhékat csinál hanem így mindennapi dolgokba.
Semmit sem úgy csinál ahogy a szüleink tanították nekünk.
Külön szobánk van és amíg nem volt 18 a szüleink azért számon kérték a rendet meg stb.
De amióta betöltötte már semmit sem úgy tart ahogy régen.
És megfigyeltem de direkt mindent fordítva csinál ahogyan tanították neki.
Szándékosan csak azért is kifordítva veszi le a nadrágot és úgy hagyja és másnap úgy veszi fel.
Ha már száraz neki a mosott ruhája nem várja meg a vasalást hanem szó nélkül elveszi és nem érdekli,nem hajtja össze a ruháit hanem csak bevágja a szekrényébe meg stb.
Ebből már régebben is voltak konfliktusok egyébként, hogy őt nem érdekli ő biztos nem fog ilyen hülyeségekkel foglalkozni csak legyen tiszta és szevasz de akkor még nem nagyon mert komolyabban fellázadni.
Meg például olyan is volt, hogy kivett a hűtőből egy kaját és akkor mondták neki az megmelegítenék jobb lenne és erre azt mondta neki jó hidegen és kész aztán felment a szobájába.
Mostmár nyilván a szüleim rá hagyják mert ha 18 éven keresztül ellenkezett ezekkel akkor már nyilván nem fog megváltozni csak nem tudom.
Sztetek csak én gondolom túl ezeket a dolgokat, hogy lehet elment egy rossz irányba?
Azert ennyire nem kell le oltani a kerdezot szerintem...
Nekem meg a tesoja egy hulyegyerek kent jott le kb.... most amig a szuloknel lakik olyan nehez szot fogadni? Kell a folosleges feszultseg? Miert? Majd ha kulon koltozik okoskodjon maganak meg jarjon kiforditott nadragban ha nem zavarja hogy ennyire ostobanak nezik...
Nem is a szófogadás, de ha egyszer tényleg finomabb megmelegítve az az étel, jobb kivasalva az a ruha? Ellensége saját magának, csak azért, hogy ne a szüleinek legyen igaza?
Ez engem a 3 éves kislányomra emlékeztet, aki - ha olyan hangulatban van - mindig mindenre nemet mond és a tökéletes ellenkezőjét akarja annak, amit javaslunk. De teljesen mechanikusan, ezért ezzel néha egészen vicces ellentmondásokba tudjuk belevinni, amikor jót nevetünk rajta. :-)))
Hát a bátyád 18 évesen itt tart, kérdező! :-)))
Nem is az, hogy 18 évesen itt tart.
Mindigis ilyen volt.
Ez volt benne csak amíg nem töltötte be a 18-at addig nagyjából 80%-os sikerrel a szüleink tudták szabályozni.
Jézusom nekem inkább a kérdező furcsa egy kicsit... már bocsánat de, húha elveszi a tiszta, száraz ruháját.. hát ebből biztos nagy baj lesz.
Nem feltétlen kell mindent úgy csinálni ahogy a szüleid mondják, mindenkinek van egyénisége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!