Csak én cs*sztem el a felvételit? :D Nektek hogy sikerült?
Figyelt kérdés
A matekom borzalmas lett... örülök ha húsz pont lesz... A magyar egy fokkal jobban ment. Nektek hogy sikerült?2014. jan. 18. 16:21
1/16 anonim válasza:
Magyar nagyon könnyű volt.
Matek meg tragédia :S Nagyon nehéz volt.
2/16 Pcépítoo válasza:
Nekem a magyar jól ment, a matek meg rosszul. Nagyon nehéz volt.
3/16 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam.. mindenkitől azt hallom hogy nehéz volt :/
2014. jan. 18. 16:28
4/16 anonim válasza:
Nekem kb. 43 pontos mind a kettő. Hányadikos vagy?
5/16 A kérdező kommentje:
Nyolcadikos :)
2014. jan. 18. 16:31
6/16 anonim válasza:
Nyugi, itt is világvége hangulat van. A magyar r_hadt könnyű volt, a matek sz_r. Kb. magyar 45-46 a matek 30 (jobb esetben T.T)
7/16 anonim válasza:
Nekem a matek jó lett, kb. 45 pont. Melyik feladatot nem tudtátok?
8/16 anonim válasza:
A matekban max 2 feladat volt szívatós, nem tudom miért panaszkodtok.:D Mihez kezdtek majd a gimiben, ha ez sem megy? :/
9/16 anonim válasza:
Utolsó, mivel még nem vagyunk gimnáziumosok, így nem tudhatjuk, mit fogunk ott kezdeni. :D Sok matekból ötös ismerősöm szerint is nehéz volt, és rosszul sikerült nekik elvileg. Meg ..ez a felvételi nem tükrözi a valós matektudást, itt 45 perc alatt, halálra izgulva kell teljesíteni, gimnáziumban a tanórákon viszont nem..:D Nem értem mit stresszeled itt a többieket. :D
10/16 anonim válasza:
Jaj ha már valakinek ment a matek felvételi, rögtön le kell pontozni? :D Ne irigykedjetek ennyire.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!