Akinek a gyerkőce 8 os és most irta a központi felvételit mit mond? Nehéz volt? Hogy érzi hogy sikerűlt?
Könnyű volt! Az eddigiekhez képest szerintem!
Nekem az volt a baj, h az utolsó egy hétbe tanultam a matekot, így el is rontottam. Nekem a magyar nagyon könnyű volt, abba max. 5 pontot vesztettem. Ha készültél rá nagyon könnyű volt! Én a magyarra egy fél pillanatot se tanultam, de mégis ment!
Nem volt nehéz és már meg is van az eredményem.
Matek 37
Magyar 43
8.-os vagyok, nem volt nehéz. A magyar évről évre könnyebb.
Matekon kb. 7-8 pontot, magyaron max., de az tényleg nagyon max. 5 pontot vesztettem.
Az iskola honlapján van fent , ott fenn van már most. De csak az én sulim javította ki ilyen hamar. Másé még nem .
Szóval ez nem találgatás a javítókulcsból.
Én sokkal nehezebbre számítottam.A matek pl. feltűnően könnyű volt, nagyon egyszerű számokkal kellett számolni.
Az oktatási hivatal honlapján fent van a feladatlap és a javítókulcs is, de az iskola honlapján meg lehet nézni az eredményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!