Mit tennétek? Csecsemő az esküvőn? Csak sztem rossz ötlet ez páromtól?
Márciusra vagyok kiírva, májusban lesz párom legjobb barátjának az esküvője
A lakhelyén innen 350kmre..anyósomnál hagynám a babát ha nagyobb lenne, de így tanácstalan vagyok. Párom szeretne elmenni de nélkülem nem akar es babát is szeretné kicsit elvinni.
Ugy gondolom nem oda való egy 7-8 hetes kisbaba , sőt mivel császáros leszek nekem sem lenne jó élmény.
Hogy kéne majd értelmesen elmagyaráznom ezt páromnak h ne azt higyje nincs kedvem elmenni?
Mondjuk kialvatlanul tényleg biztos nem lesz kedvem.
Mondtam neki h az eskuvore elmehetunk ha ugy latjuk , de a lagzira biztos h nem. Foleg gyerekkel.
Remélem belátja majd h igazam van
De ti mit gondoltok? Segitsetek !
Na ez az h nekik se lenne szerint jó ez(a párnak) de sztem párom belátja ha megszületik. Nem kell visszajeleznünk. Csak ezen gondolkozom miota mondta h menne..
Egyedül nem szeretne ezt kikötötte. De sztem ha megszületik a kicsi, kedve sem lesz és a barátja is megmondja majd h maradjunk itthon nyugodtan. Főleg h méhészszeonba beleesik a dolog.. nemtudom. Semmiképp sem szeretnék elmenni. Meg ennyit utazni sem!
Mi 8 hónapossal mentünk esküvőre, de még ő sem volt ott végig velünk, csak a polgári részén, az esti mulatságon nem.
A zaj, a fények, a nyüzsgés - ezek mind kiakaszthatják szegényt. Bár ki tudja. Egyik baba bírja a másik nem. Az mienk pl nem bírta az ilyen ingereket korán.
Ha el is mentek, valószínű járkálnod kell majd vele a szertartás alatt, esetleg később a vacsi közben is, hogy ha ringatni kell. Éhes lesz majd, elvonulsz szoptatni. Aztán pelenkázás, az alvása biztosítása stb. Igazából elég kevés lenne az a tartalmas idő amit a pároddal tudnátok tölteni.
De persze ez csak egy vélemény, az is lehet, hogy tök ügyesen megoldanátok.
Nem mennék, de a férjemet próbálnám rábeszélni, hogy menjen. Azért egy 7 hetes még nagyon pici. És ha fogdosni akarják, mert milyen cuki? Ha elkap valamit? Elég, ha pislantasz, és valamelyik szerencsétlen már fogja is a kezét. Hol mosod meg? Hol pelenkázol? Hol szoptatsz? Lehet, hogy el sem fogadja a cumit, nem szereti, ha hordozzák, nem szeret majd babakocsiban lenni, hasfájós lesz. Vagy lehet, hogy alig alszol éjszaka valamit, mert óránként kel. Annyi minden van, ami befolyásolhatja a napot, és az egész szívás rád fog maradni. Honnan tudod, hogy a férjed majd nem-e inkább a barátjával fog haverkodni?
És ez még mind csak a baba, te sehol sem vagy a történetben. Én az első hónap után kezdtem jobban sétálni ide-oda a babával, de már attól kifáradtam.
Csak az a furcsa számomra, hogy van egy babátok, de mintha még ezek után is a párod lenne a főnök, nem pedig veled egyenrangú társ. Nem tudnám elképzelni, hogy ne oltsam le a férjem, ha valami hülyeséget mond, és ez fordítva is igaz.
Még most próbáld lehűteni az elképzeléseit. A baba születését követő jópár hét sokszor nem könnyű. Nehogy rátok legyen mérges, amiért a terve nem jött össze úgy, ahogy ő szerette volna.
Én mindenképp nemet mondok , páromat azért próbalom rávenni h legalabb pár orara menjen el. Hisz a legjobb bartja tizenéves koruk óta
Nem szeretném, hogy kihagyja.:)
Koszonom a valaszokat.
Enis erre gondoltam.. túl sok inger és ember.:/
350kmet nem szivesen utaznék par hetes babával. Nem a szállással van a gond. Anyósom is ott lakik. Alapból az utazás nincs inyemre csaszar utan par hetes babával.
Megegyeztunk már az elejen, mielott meghívtak, h 3hós korig nem megyunk nagy útra vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!