Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek? Csecsemő az...

Mit tennétek? Csecsemő az esküvőn? Csak sztem rossz ötlet ez páromtól?

Figyelt kérdés

Márciusra vagyok kiírva, májusban lesz párom legjobb barátjának az esküvője

A lakhelyén innen 350kmre..anyósomnál hagynám a babát ha nagyobb lenne, de így tanácstalan vagyok. Párom szeretne elmenni de nélkülem nem akar es babát is szeretné kicsit elvinni.

Ugy gondolom nem oda való egy 7-8 hetes kisbaba , sőt mivel császáros leszek nekem sem lenne jó élmény.

Hogy kéne majd értelmesen elmagyaráznom ezt páromnak h ne azt higyje nincs kedvem elmenni?

Mondjuk kialvatlanul tényleg biztos nem lesz kedvem.

Mondtam neki h az eskuvore elmehetunk ha ugy latjuk , de a lagzira biztos h nem. Foleg gyerekkel.

Remélem belátja majd h igazam van

De ti mit gondoltok? Segitsetek !

2017. nov. 29. 16:18
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Esetleg beszélj a párod barátjával, ha a párod tőle hallja, hogy ők se tartják jó ötletnek, hogy ilyen pici babával legyél jelen, akkor megérti.
2017. nov. 29. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Ha meglesz a baba valószínűleg belátja. Viszont ha most kell visszajelezni, hogy mentek-e akkor próbálj ezekkel érvelni. Én meggyőzném, hogy menjen egyedül. A pár helyében se örülnék egy kisbabának az esküvőn.
2017. nov. 29. 16:28
 3/10 A kérdező kommentje:

Na ez az h nekik se lenne szerint jó ez(a párnak) de sztem párom belátja ha megszületik. Nem kell visszajeleznünk. Csak ezen gondolkozom miota mondta h menne..

Egyedül nem szeretne ezt kikötötte. De sztem ha megszületik a kicsi, kedve sem lesz és a barátja is megmondja majd h maradjunk itthon nyugodtan. Főleg h méhészszeonba beleesik a dolog.. nemtudom. Semmiképp sem szeretnék elmenni. Meg ennyit utazni sem!

2017. nov. 29. 17:00
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Mi 8 hónapossal mentünk esküvőre, de még ő sem volt ott végig velünk, csak a polgári részén, az esti mulatságon nem.

A zaj, a fények, a nyüzsgés - ezek mind kiakaszthatják szegényt. Bár ki tudja. Egyik baba bírja a másik nem. Az mienk pl nem bírta az ilyen ingereket korán.

Ha el is mentek, valószínű járkálnod kell majd vele a szertartás alatt, esetleg később a vacsi közben is, hogy ha ringatni kell. Éhes lesz majd, elvonulsz szoptatni. Aztán pelenkázás, az alvása biztosítása stb. Igazából elég kevés lenne az a tartalmas idő amit a pároddal tudnátok tölteni.

De persze ez csak egy vélemény, az is lehet, hogy tök ügyesen megoldanátok.

2017. nov. 29. 17:34
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Nem mennék, de a férjemet próbálnám rábeszélni, hogy menjen. Azért egy 7 hetes még nagyon pici. És ha fogdosni akarják, mert milyen cuki? Ha elkap valamit? Elég, ha pislantasz, és valamelyik szerencsétlen már fogja is a kezét. Hol mosod meg? Hol pelenkázol? Hol szoptatsz? Lehet, hogy el sem fogadja a cumit, nem szereti, ha hordozzák, nem szeret majd babakocsiban lenni, hasfájós lesz. Vagy lehet, hogy alig alszol éjszaka valamit, mert óránként kel. Annyi minden van, ami befolyásolhatja a napot, és az egész szívás rád fog maradni. Honnan tudod, hogy a férjed majd nem-e inkább a barátjával fog haverkodni?

És ez még mind csak a baba, te sehol sem vagy a történetben. Én az első hónap után kezdtem jobban sétálni ide-oda a babával, de már attól kifáradtam.

Csak az a furcsa számomra, hogy van egy babátok, de mintha még ezek után is a párod lenne a főnök, nem pedig veled egyenrangú társ. Nem tudnám elképzelni, hogy ne oltsam le a férjem, ha valami hülyeséget mond, és ez fordítva is igaz.

Még most próbáld lehűteni az elképzeléseit. A baba születését követő jópár hét sokszor nem könnyű. Nehogy rátok legyen mérges, amiért a terve nem jött össze úgy, ahogy ő szerette volna.

2017. nov. 29. 18:31
 6/10 A kérdező kommentje:

Én mindenképp nemet mondok , páromat azért próbalom rávenni h legalabb pár orara menjen el. Hisz a legjobb bartja tizenéves koruk óta

Nem szeretném, hogy kihagyja.:)

Koszonom a valaszokat.

Enis erre gondoltam.. túl sok inger és ember.:/

2017. nov. 29. 19:53
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Vegyetek ki ott a közelben egy hotelszobát, te ott maradsz a picivel, max a szertartásra mentek el, a párod pedig mehet a lagziba is.
2017. nov. 29. 22:09
 8/10 A kérdező kommentje:

350kmet nem szivesen utaznék par hetes babával. Nem a szállással van a gond. Anyósom is ott lakik. Alapból az utazás nincs inyemre csaszar utan par hetes babával.

Megegyeztunk már az elejen, mielott meghívtak, h 3hós korig nem megyunk nagy útra vele.

2017. nov. 30. 11:04
 9/10 anonim ***** válasza:
35%
ha nem lesz extra hasfájós, akkor nyugodtan utazhatsz vele ennyit. Császár után nekem semmi bajom nem volt, de ezt is majd akkor látod meg. Ha anyós ott lakik, én abban maradnék, hogy megyünk, mamánál marad a baba. Ha már benne vagytok a helyzetbe, és a férjed is látja, hogy nem fog menni, akkor ő is könnyebben belátja.
2017. nov. 30. 20:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen. Lehet h így lesz☺☺
2017. nov. 30. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!