Elengednéd a 20 éves fiadat fedett fürdőbe egy 14 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 11:41
21/44 anonim válasza:
Mivel a 20 éves fiam felnőtt lenne, nem mondhatnám meg neki, hogy mit tegyen és mit ne, de azért megkérdezném tőle, hogy mégis mit akar egy kislánytól. Bár reményeim szerint sikerülne úgy nevelni, hogy a gyerekekkel való randizás meg se forduljon a fejében.
Valamint, ha ismerem a gyermek szüleit, akkor megemlíteném nekik, hogy tudják e, hogy a lányuk felnőtt férfiakkal jár előlük titkolt programokra.
22/44 anonim válasza:
20 évesen mit akarsz egy 14 évestől?
Gyerek még
Én biztos rendőrséget keresném fel ez ügyben
23/44 anonim válasza:
Melyik bolygón akarsz termálozni mostanában?
24/44 anonim válasza:
Ha 20 évesen még a szüleidtől kérsz engedélyt, nem csoda, hogy 14 éves kislányokat tudsz csak kúrogatni. Egy 20 éves csaj mit akarna egy olyan pasitól, aki anyuci engedélyével mehet randira?
25/44 anonim válasza:
Én se tapsikolnék hozzá, hogy lényegében én fedezzem, hogy a kis barátnőd hazudik odahaza. Aztán még engem vonnak felelősségre a szülei... Ha jogilag nem is, de kell a francnak egy vita velük.
26/44 anonim válasza:
A 20 éves srác oda megy, ahova akar. A 14 éves lány viszont kérdezze meg a szüleit szerintem.
27/44 anonim válasza:
Sok a bűnöző ezen az oldalon? Szerintetek mindent megtehetsz, amit aksrsz és nem vonatkozik rád a törvény?
28/44 anonim válasza:
Mit akarnék egy 14 évestől 20 évesen?
Együtt kirándulni.
Együtt festeni.
Együtt fotózni.
Filmeket elemezni.
Verses estékre járni.
Megtanítani table top-ot ugratni és egykerekezni, meg bunny hoppozni.
29/44 anonim válasza:
20 évesen mit szeretnél egy 14 éves lánytól? jó lenne, ha egy kicsit magadba néznél és rá fogsz jönni, hogy ez egy halva született dolog. A másik dolog meg az, hogy az ilyen titkos akciók előbb, vagy utóbb kiderülnek és később a kislány is és te is megszívhatod a levét.
30/44 anonim válasza:
Ha te a fiú vagy, akkor ne menj, vagy legalább ne csinálj olyat, amit nem kéne. Nagykorú vagy, neked ebből bajod lehet, ha a szülei nem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!