16 éves lánytól nagy elvárás az hogy besegítsen a főzésbe a családi ebéd miatt?
Szerintem nem nagy elvárás, én szívesen szoktam segíteni a főzésben.
16/L
Ez nem nevelés kérdése és -ez csak az én véleményem-, nem is kellene, hogy elvárás legyen. Egyszerűen vannak olyan lányok, akiket abszolút nem érdekel a főzés, persze segítenek, ha kell, de pl később, ha egyedül élnek, családtól függetlenül, akkor sem fognak a konyhában tevékenykedni. Én is ilyen típusú voltam mindig, édesanyám elfogadta és nem is erőltette.
32n
OK, nem elvárás. De akkor az anyukától miért az? Neki miért kötelessége, hogy karácsonykor ki legyen takarítva, az ünnepi ebéd az asztalon legyen?
Ahogy a végeredményt az egész család élvezi, nem az kellene legyen az alap, hogy a készülődésből is mindenki egyformán vegye ki a részét?
Ha meg az anyukája marad minden, akkor meg ne húzza senki a száját a bolti bejglire, meg az étteremből rendelt sültes tálra, ami nem tart ki a másik két napra is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!