Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 16 éves lánytól nagy elvárás...

16 éves lánytól nagy elvárás az hogy besegítsen a főzésbe a családi ebéd miatt?

Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 20:54
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem. De ha nagyon nem akar, akkor felesleges erőltetni.
2020. dec. 25. 20:56
 2/38 anonim ***** válasza:
41%
Ilyenkor ütközik ki az elmúlt 16 év nevelése.
2020. dec. 25. 21:01
 3/38 anonim ***** válasza:
84%
És fiútól?
2020. dec. 25. 21:05
 4/38 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem nagy elvárás, én szívesen szoktam segíteni a főzésben.

16/L

2020. dec. 25. 21:09
 5/38 anonim ***** válasza:
84%

Ez nem nevelés kérdése és -ez csak az én véleményem-, nem is kellene, hogy elvárás legyen. Egyszerűen vannak olyan lányok, akiket abszolút nem érdekel a főzés, persze segítenek, ha kell, de pl később, ha egyedül élnek, családtól függetlenül, akkor sem fognak a konyhában tevékenykedni. Én is ilyen típusú voltam mindig, édesanyám elfogadta és nem is erőltette.

32n

2020. dec. 25. 21:10
 6/38 anonim ***** válasza:
71%
Elvárás nem lehet, de megkérni lehet. Családtagról van szó, nem alkalmazottról.
2020. dec. 25. 21:17
 7/38 anonim ***** válasza:
62%
6- os, oké, nem alkalmazott. Hát akkor anyuka se. Vagy neki kötelessége megfőzni a menűt? Gondolom lányka is leül azért enni. Igen, elvárható, hogy besegítsen a háztartásba, elég nagy már hozzá. Ne legyen már nagy dolog megpucolni egy kiló krumplit, vagy bármi...
2020. dec. 25. 21:27
 8/38 anonim ***** válasza:
80%
Ha otthon van és kell a segítség akkor tök mindegy hogy fiú vagy lány, ha enni akar jöjjön segíteni
2020. dec. 25. 21:28
 9/38 anonim ***** válasza:
50%
Alap hogy a kamasz ne vakarja a seggét míg az anyja beleszakad hogy minden kész legyen.
2020. dec. 25. 21:31
 10/38 anonim ***** válasza:
57%

OK, nem elvárás. De akkor az anyukától miért az? Neki miért kötelessége, hogy karácsonykor ki legyen takarítva, az ünnepi ebéd az asztalon legyen?

Ahogy a végeredményt az egész család élvezi, nem az kellene legyen az alap, hogy a készülődésből is mindenki egyformán vegye ki a részét?

Ha meg az anyukája marad minden, akkor meg ne húzza senki a száját a bolti bejglire, meg az étteremből rendelt sültes tálra, ami nem tart ki a másik két napra is...

2020. dec. 25. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!