Voltatok már hasonló helyzetben?
Túlságosan egyszerű lenne felhívni és megkérdezni tőle miért nem tudja felhívni az egyetlen lányát karácsony napján?
Helyette gyakorira írkálsz...
Elmúltál már 16 éves (Szabályzat 2. pontja)!!!, ezek szerint a szüleid már 10 évvel ezelőtt elváltak.
Valószínű, hogy azóta már a papád is új családot alapított, és meglehet, hogy az új család valamivel többet jelent már neki, mint ti.
Ez nem jelenti azt, hogy téged nem szeret ugyanúgy, de ennyi idősen hozzá szokhattál volna, hogy az ő életében már nem te vagy a középpont.
Lassan te magad is teljes nagykorú leszel, meg kell tanulni felnőttként kezelni a dolgokat.
#5:Nem alapított új családot, és a koromtól függetlenül szerintem egy felnőtt embernek se esne jól, ha az apukája már nem keresné annyit.
A 3. és 4. válaszolónak köszönöm:)
5-ös vagyok!
14 éves voltam, amikor a szüleim elváltak. Az édesapám elköltözött másik városba, új családot alapítva. Attól kezdve soha többé nem keresett minket, a gyermekeit, tudom mit beszélek.
Ez a kis történeted vagy kitalált mese, vagy ha valóban ennyire fáj, akkor még nem vagy még 14 éves sem, nemhogy a Szabályzat szerinti 16-on túli.
4-es nyugodj le, nem a gyereke kell az elso helyen legyen elete vegeig😀 tudod felneveled es utjara engede alap es ideals esetben egy eletkepes felnott egyedet.
Kerdezo sajnos ha egy csaladan is lennetek biztos, hogy apaukad helyett anyukad tartana eszben a szulinapodat.
Apadrol itt mi nem tudhatunk semmit es ugy latszik te se tudsz annit, hogy tud miert nem keresett szulinapodon es most se.
Nem kerulhetetett coviddal vagy massal korhazba????
Uzenj neki, hogy hali fel tudsz hivni? Ha arra nem reagla egy fel napon belul, akkor hivd. Ha felveszi akkor mondd el neki aggodtal erte es mi van vele viccesen probald megjegyezni apu elmulasztittad a szulinapom...es itt a karacsony is. Potoljuk valamikr?
9
Nem kerülhetett. A bátyám vele lakik, nem beszélnek sokat de azért tudom hogy simán ráérne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!