Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megkaptam anyámtól hogy "na...

Megkaptam anyámtól hogy "na kislányom apádat választottad pasidnak te is" kifejezést?18/L

Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval akit be is mutattam a szüleimnek.Miután elment (amúgy tök jól ment a bemutatkozás) utána elkezdtek röhögni.Kérdeztem hogy mi azz erre mondja anya hogy ez a srác kiköpött olyan mint apukám volt 20-on évesen.Apáról tudni kell hogy vállalkozásba kezdett elég korán ami azóta is megvan és szerintem mondhatom nyugodtan hogy jobban élünk mint az átlag.Ez a srác is vállalkozó bár még csak 24 éves de neki nem gazdagok a szülei hanem saját magának teremtett meg mindent.Ennek ellenére abszolút nem nagyképű hanem egy határozott,nyugalmat sugárzó,jó kommunikációs készséggel rendelkező fiú.Persze a szüleim rögtön azt látják benne hogy jó helyre teszem a fenekem meg hogy milyen jó kiállású olyan mint apa volt fiatalon,de tökre nem is hasonlítanak.Lehet hogy a beszédstílusuk meg a határozottságuk hasonló,de hát ez minden lánynak vonzó.Nem is hasonlít apára,miért mondják ezt?:(
2020. dec. 18. 20:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De hát már elmentem vele randizni mielőtt tudtam volna hogy mivel foglalkozik.Meg nem vagyok rászorulva a pénzére,nem azért választottam őt.
2020. dec. 18. 21:17
 12/21 anonim ***** válasza:
27%
Asszem nem fogsz kelleni neki sokáig 😃
2020. dec. 18. 21:27
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyen lányregények közös vonása itt a gyk-n, hogy egyik mesélő sem képes szóközt tenni a vessző után. De fura...
2020. dec. 18. 21:31
 14/21 anonim ***** válasza:
70%
Ezzel csesztetnek, hogy jó helyre teszed a feneked? Vágj vissza anyukádnak, hogy ő nem ugyanezt tette? Az alma nem esik messze a fájától.
2020. dec. 18. 21:48
 15/21 anonim ***** válasza:
76%

A Wattpadról jöttek ezek a kis hiteles írók:D

(Ui:aki nem tudná, a wattpad egy olyan oldal, ahol civil írók írnak sztorikat. A sztorik egyik gyakori fajtája a fent említett történet: gazdag, talpraesett, tapasztalt férfi aki önerőből teremt magának vállalkozást, és fiatal lány aki nem is tudja a fiú foglalkozását, és azt sem hogy milyen gazdag, mégis beleszeret)

2020. dec. 18. 21:56
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

A nők ösztönösen választanak az apjukhoz hasonló férfit, a férfiak esetében az anya az etalon.

Persze kivételek mindig vannak, ez egy statisztikai átlag.

És ezt se úgy képzeld, hogy ugyanaz a kinézet vagy ugyanaz a foglalkozás, csak hogy bizonyos jellemvonások emlékeztetnek a szülőre. Ez többnyire egyébként nem is tudatos, tehát NEM az apakomplexusról van szó, az teljesen más.

Én pl nem vagyok jóban az apámmal, nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, de mikor párommal nála jártunk, meglepő volt felfedezni néhány hasonlóságot köztük, ahogy beszélgettek.

2020. dec. 18. 22:18
 17/21 anonim ***** válasza:
95%

Én páromra is ezt mondta a család anno. Na és? De úgy őszintén..:D

Mindketten a fejükön hordják a szemüket, van valami a lábuk közt, valamennyire mindig hasonlítani fognak. Meg aztán lehet hogy ha 20+ év múlva látod, külsőre is hasonlítani fog. Vagy nem. De ezen fennakadni... Ugye legális már hogy jártok..?:)

2020. dec. 18. 22:38
 18/21 anonim ***** válasza:
80%
hé lazítsd. engedd ezt el. nem fontos.
2020. dec. 18. 22:47
 19/21 anonim ***** válasza:
30%
Az én férjem sem hasonlít az apámra, de mindketten Skorpiók és bizony mindkettejükben megvannak azok a tipikus tulajdonságok. Tehát van, amiben hasonlítanak még akkor is, ha egyébként senki sem nevezné őket hasonlóaknak.
2020. dec. 18. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:
86%

Jézusom, ezen így megsértődni...Nem mellesleg olyan dacos, hisztérikus stílusban írsz, mint egy sértődött 12 éves kislány. Ha ilyen éretlen maradsz, ne csodálkozz, ha a felnőtt (a leírás szerint nagyon is érett, talpraesett) pasidnak elege lesz.

A szüleidnek szimpatikus volt a barátod. Mit akarsz még? Meg miért csinálsz problémát oda is, ahol nincs?

2020. dec. 19. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!