Megkaptam anyámtól hogy "na kislányom apádat választottad pasidnak te is" kifejezést?18/L
A Wattpadról jöttek ezek a kis hiteles írók:D
(Ui:aki nem tudná, a wattpad egy olyan oldal, ahol civil írók írnak sztorikat. A sztorik egyik gyakori fajtája a fent említett történet: gazdag, talpraesett, tapasztalt férfi aki önerőből teremt magának vállalkozást, és fiatal lány aki nem is tudja a fiú foglalkozását, és azt sem hogy milyen gazdag, mégis beleszeret)
A nők ösztönösen választanak az apjukhoz hasonló férfit, a férfiak esetében az anya az etalon.
Persze kivételek mindig vannak, ez egy statisztikai átlag.
És ezt se úgy képzeld, hogy ugyanaz a kinézet vagy ugyanaz a foglalkozás, csak hogy bizonyos jellemvonások emlékeztetnek a szülőre. Ez többnyire egyébként nem is tudatos, tehát NEM az apakomplexusról van szó, az teljesen más.
Én pl nem vagyok jóban az apámmal, nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, de mikor párommal nála jártunk, meglepő volt felfedezni néhány hasonlóságot köztük, ahogy beszélgettek.
Én páromra is ezt mondta a család anno. Na és? De úgy őszintén..:D
Mindketten a fejükön hordják a szemüket, van valami a lábuk közt, valamennyire mindig hasonlítani fognak. Meg aztán lehet hogy ha 20+ év múlva látod, külsőre is hasonlítani fog. Vagy nem. De ezen fennakadni... Ugye legális már hogy jártok..?:)
Jézusom, ezen így megsértődni...Nem mellesleg olyan dacos, hisztérikus stílusban írsz, mint egy sértődött 12 éves kislány. Ha ilyen éretlen maradsz, ne csodálkozz, ha a felnőtt (a leírás szerint nagyon is érett, talpraesett) pasidnak elege lesz.
A szüleidnek szimpatikus volt a barátod. Mit akarsz még? Meg miért csinálsz problémát oda is, ahol nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!