Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kell feldogozni azt, ha...

Hogy kell feldogozni azt, ha az anyánk apánkat választotta helyettünk?

Figyelt kérdés
Hatalmas lelkisebként ég bennem még fiatal felnőttként is az,hogy a közveszélyes apám aki soha nem mutatott szeretet senki iránt aki maga is egy nagy csecsemő volt szóval ő az anyámmal elképesztően erős,bizalmas kapcsolatunkat szétrombolta,mert féltékeny volt erre a kapcsolatra. Olyan 7-8 évesen tette ezt. Azóta is egy feldolgozhatatlan emlék maradt számomra. Ezzel nem voltam sokáig tisztában,hogy ez a seb bennem él,csak mindig is rendkívül érzékeny,sírós,magáért képtelen kiállni típusú ember lettem. Egyszerűen belémégett,hogy én nem kellek senkinek,hogy én nem vagyok elég jó. És valahogy tényleg ez is történik velem mindig. Segítséggel jöttem rá,hogy ezaz emlék ami bennem él. Vajon,hogy tudnám feloldani? Ha rágondolok már szorul a mellkasom és sírógörcsöt kapok.
2019. márc. 1. 19:42
 1/4 1112 ***** válasza:
37%
Ilyen az élet, ez van, lecarom; az emberek ilyenek; lépj tovább. Tehát "ez van, nem számít, lecarom, ődóga". Ha elfordulsz a kupac kakitól/ rossz gondolatoktól, észre veheted; hogy ott nyílik egy rózsa:) Ami egy másodperce történt, az már a múlt, a jövő pedig még nincs; jelen pillanatból kell igyekezni kihozni a maximumot:)
2019. márc. 1. 19:48
 2/4 1112 ***** válasza:
29%
*a lehetőségekhez képest
2019. márc. 1. 19:49
 3/4 anonim válasza:
100%
Idő és sok-sok önismereti munka, hogy értékes vagy.Tűzz ki kisebb célokat, aztán egyre nagyobbakat, amikor eléred, egyre több önbizalmad lesz.Ez a seb mindig megmarad, de halványulni fog.Vedd körbe magad olyan emberekkel, akik szeretnek.
2019. márc. 1. 20:12
 4/4 anonymousreview60 ***** válasza:
93%
"Segítséggel jöttem rá,hogy ezaz emlék ami bennem él." Milyen segítséggel, pszichoterápia? Ez a dolog túl súlyos ahhoz, hogy itteni bemondás alapján meg tudd oldani. A végén úgy is "el kell engedni", de hogy az menjen, szakember kell.
2019. márc. 1. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!