Anya-lánya szájrapuszi?

Figyelt kérdés
Mi a véleménytek erről? Vagy bármely családtag, de én ezt nehezen fogadom el, mindegy mit csinálnak mások, de akkor is gusztustalan.
2020. dec. 15. 12:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
55%

19

"Amíg a gyerek erre vevő, nem látok benne semmi problémát."

Te tényleg beteg vagy!

2020. dec. 15. 17:58
 22/29 anonim ***** válasza:
56%
jesszus kérdező..komoolyan ennyire zavar ha egy anya megpuszilja a gyerekét a száján? jézus...ember neked szó szeerint semmi közöd hozzá...szerintem semmi HÁTSÓSZÁNDÉK nincs az anyában, lehet ők ezt szokták meg, vagy ez náluk a szokás..ha nem teszik el lehet nézni nem kötelező őket FIGYELNI...te beteg vagy...képzeld én is az anyámmal szájra szoktunk puszizni de ennyi...hogy miért mert ezt szoktuk meg. Semmi gusztustalan nics benne szerintem. Zavar? nézz félre ennyire egyszerű ezen csak te feszülsz kérdező.
2020. dec. 16. 11:07
 23/29 anonim ***** válasza:
39%

Normális ember SENKIT sem puszil szájon a szerelmén -meg a szeretőin- kívül.

Kivéve azokat akiknek orosz vérvonala erre készteti és a felmenői között volt még Lenin elvtárs is.

2020. dec. 16. 11:30
 24/29 anonim ***** válasza:
91%

Gyerekként én kaptam édesanyámtól szájra puszit, mert apukám is azt kapott, ezért én is olyat akartam (gyereklogika). Nyilván nem nyelves csókot kaptam és nem volt szexuális töltete. Óvodás koromban meg is szűnt ez a fajta puszi, felnőtt koromra nem is érzem hatását. Tulajdonképpen el is felejtettem, hogy volt ilyen valaha. Akkor ugrott csak be, mikor látogatóban voltunk valakinél és a kislányuk így akart puszit adni.

Ugyan még nincs gyermekem, de nem valószínű, hogy szájon fogom puszilni.

2020. dec. 16. 11:50
 25/29 anonim ***** válasza:
28%
Fúj, ne már most undorodok magamtól. 16 vagyok, most már nincs ez nálunk, de kiskoromban egy csomószór adtam anyunak szájra puszit. Most komolyan rosszul lettem magamtól. Úgy érzem magam mint valami fura, beteg ember. Én akkor még azt hittem ez normális.
2020. dec. 16. 15:17
 26/29 anonim ***** válasza:
41%
Én is kicsit furcsának találom ezt a szokást, de eszembe nem jutna ezen megbotránkozni. A lányok/nők között mindig szorosabb kontaktus volt, mint a férfiak közt. Pl barátnők gyakran sétálnak karöltve, ölelkezve, kézenfogva akár. A szájrapuszi is a szoros összetartozás egy kifejezése.
2020. dec. 16. 15:43
 27/29 anonim ***** válasza:
25%
28: Egy-két szájrapuszitól nem lesz pedofil. Ha a puncidat puszilgatta volna, akkor gyanakodnék erősen.
2020. dec. 16. 16:49
 28/29 anonim ***** válasza:
94%
ja hogy már nincs is 30,ez igen
2020. dec. 16. 17:11
 29/29 anonim ***** válasza:
55%

Már az én válaszom is törölve lett.

Úgy tűnik, hogy itt a gyíkon csak a perverzek maradhatnak fent!!

2020. dec. 17. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!