Hát nem tudom, szerintem más dolog tartózkodni egy adott szokástól, és megint más olyan lekezelő stílusban írni róla, ahogyan te teszed. Attól, hogy neked nem tetszik, hogy valakik ezt csinálják, még nem muszáj úgy hozzáállni, mintha minimum embert ölt volna az az anyuka és a lánya.
2020. dec. 15. 13:42
12/29 A kérdező kommentje:
11 bocs, de nem érted. Azt akartam ezzel mondani, hogy azért azt tudják az ilyenek, mármint illene tudni, hogy ez egy intim dolog, amit mások gusztustalannak tartanak. Ezt kéne figyelembe vennie az ilyeneknek. Tudom most aztal jössz, hogy de mindenkinek mások a szokásaik. Igen, mások, de azért vannak jóízlés határok. Tegyék, de ne az utcán. Más se szarik oda, csak mert neki az a természetes.
Arról meg nem én tehetek hogy felfordul tőlük a gyomrom. Meg sok más jóérzésűnek is. Nem értem, mi nem megfelelő nekik abban hogy adjon neki egy puszit az arcára? Legközelebb a valagáról húzza le az alsót és odaadja neki a puszit, mert ők jajjj de szeretik egymást?
Nem értem mi a céljuk ezzel. Intim és kész. Ezen nincs mit vitatkozni.
Közterületen szarni szabálysértés. Ha a nemi szervét puszilgatná, az már bűncselekmény. Szájrapuszit adni semmi. Itt te vagy aki a semmin hisztizik, ha annyira undorodsz ettől akkor el lehet fordulni. Én sem szoktam szájrapuszizni, de ha csinálnám, biztos nem hagynám abba random Józsika undorodása miatt. Ne foglalkozzál mások szokásaival, mert ők se foglalkoznak a tieddel.
2020. dec. 15. 14:03
Engem ennél amúgy sokkal jobban idegesít amikor kamaszok a teljes nyálállományukat kicserélik egymással az orrom előtt. És ez érdekel valakit? Senkit. Elfordulhatok és odébbállhatok.
2020. dec. 15. 14:05
15/29 A kérdező kommentje:
13, 14. Egyikőtöknek sincs igaza, mert itt nem szerelmesekről párról van szó, hanem anya lánya viszonyról. Az azonos neműek utcai csókja nem zavar, mert ők egy pár. De a családon belüli csókolózás az undorító.
Te nem érted, hogy ez személyfüggő, az emberek sokfélék, és nem feltétlenül a te véleményed az alapvető norma. Te valamiért úgy szocializálódtál és az alakult ki benned, hogy számodra a szájra puszi csak és kizárólag szexuális és/vagy romantikus tevékenységnek számít. Mások viszont nem feltétlenül így tekintenek rá, hanem pl. üdvözlési gesztusként vagy a szeretet (nem feltétlenül romantikus szeretet) kifejezésének jeleként. Ez pont ugyanaz a kategória, mintha a meleg csók zavarna, a homofóbok is úgy szocializálódtak, hogy számukra az zavaró. Megoldás: nem oda kell nézni.
2020. dec. 15. 14:46
17/29 A kérdező kommentje:
16. Bocsi de te sem érted. Nem gondolom hogy szexuális irányultsággal puszilják egymást, értem azt is hogy ez nekik a szeretet kifejezése, ezzel nincs is bajom, inkább az, hogy ahogy cseperedik a gyereke nem biztos hogy ezt annyira erőltetnie kéne egy anyukának. Írta is itt egy válaszoló hogy őt is puszilták szájra, de felnőttként már máshogy tekint erre a dologra és a gyerekeit már nem puszilja. Abba meg már bele sem merek gondolni ha az apa smárolgatja a tini lányát. Mondjuk én azonnal itthagynám a páromat ha meglátom hogy az anyja szájrapuszizza.
Még mindig nem érted. Neked szíved joga ettől undorodni, más meg hagy csinálja. Valakinek belefér, valakinek nem. Ez van. Biztos neked is van olyan szokásod, amitől mást kiver a víz.
2020. dec. 15. 15:22
Amíg a gyerek erre vevő, nem látok benne semmi problémát. Ha majd zavarni fogja, szólni fog. Engem ölelgettek gyerekkoromban. Egy darabig elvoltam vele, aztán egy idő után zavarni kezdett, kinőttem belőle, vagy nem tudom. Akkor szóltam, hogy ne ölelgessenek, és nem ölelgettek. Ennyire egyszerű. Nem tudom, te hogy oldod meg azt a problémát, ha valaki úgy akar hozzád érni, hogy te azt nem szeretnéd, de általában kommunikációval szokták.
2020. dec. 15. 15:28
Kérdező!
Osztom a véleményedet.
A száj az egy intim terület.
(Bár sokan csinálnak segget a sajátjukból.)
Akik helyeslik, hogy a pedofil anyja szájon csókolja a kislányát,
azok habzó szájjal tiltakoznának és rendőrért kiabálnának, ha ugyanezt az apja csinálná.
A szokásos kettős mérce.
2020. dec. 15. 17:57
Kapcsolódó kérdések: