Most mit csináljak? Anyám titokban együtt van egy férfival.
Szóval apámmal már kiskorom óta nem élek együtt.
Anya kiskorokban bemutatott egy férfinak,akkor még kicsi voltam és nem számitottam rá hogy ennek jelentősége lesz.
Már akkor mondtam neki hogy nagyon nem szimpatikus
Ne értsétek félre,nem kémkedek utána de mindig látom hogy szivecséket küldözgetnek,meg mikor (egy laptopot használunk)
Megkéri hogy üssek be valamit face-n akkor mindig látom a facebook keresőben a nevét.
Eddig nem kifejezetten zavart annyira,de ma kissé megijedtem
Munkából mindig felhiv,ma is igy tett ,férfihangot hallottam az még oké,mondta hogy munkatárs,de utána hallottam egy kisgyerek hangot(a pasinak van egy kisfia)
Nyilván a munkahelyre nem visznek be kisgyerekeket...
Szóval lehet hogy ennél a férfinél van?
Nem is ment el dolgozni?
16/l
Én egy olyan családban nőttem fel ami még a normálisak egyike volt, ahol nem a gyerekek a főnökök.
Teljesen nonszensz hogy ma úgy nevelkednek hogy ha nem kell a kaja ami felett órákat görnyedt az anyjuk, akkor elkezd nekik főzni külön, és ha az sem jó, akkor egy harmadikat is. Hogy a gyerek kénye-kedve szerint ugrál egy egész család, hogy felnőtt emberek inkább a taknyos kölyökre bíznak minden fontos döntést, csak nehogy gondolkodni kelljen felelős felnőttként.
Hogy titokban kell tartaniuk a kapcsolatukat, mintha ők lennének a tinik akiket az irányításmániás anyjuk tilt a párjuktól.
Ennek a "nevelésnek" meg is van a hatása, körül lehet nézni hogy milyenek lettek a mai tinik és fiatal felnőttek. Elkényeztetett kis gyökerek, aztán ha jön az élettől az első pofon, meg vannak döbbenve hogy ők nem is ismerték a való életet, mert burokban nőttek fel, mert nekik mindent szabad.
Mellesleg ha egy családban mindenki egyenrangú, akkor a gyerek nem tiltja anyukának hogy párkapcsolata legyen, mert az nem egyenrang...
Ha mindenki egyenrangú akkor mindenki szabadon dönthet arról hogy kit szeret, és senki nincs ilyen szinten elnyomva és lekorlátozva.
És gondolod édesapádnak nem volt nője ennyi év alatt amiről te nem tudsz? Ugyanmár 😅
Nőjj fel végre és hagyd hogy édesanyád is boldog legyen.
Ne keseritsd meg az életét
58: igazán kíváncsi lennék rá, hogy hány éves volt (ahogy ő írja: "kiskoromban") amikor bemutatta neki az anyja a pasit, és ő azonnal bevágta a durcit, hogy nem szimpatikus....
Mit szólna a kérdező, ha az anyja lekorlátozná a barátait annak alapján, hogy neki szimpatikus-e vagy sem...
Nem csodálom, hogy elsunnyogott innen a kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!