Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit csináljak? Anyám...

Most mit csináljak? Anyám titokban együtt van egy férfival.

Figyelt kérdés

Szóval apámmal már kiskorom óta nem élek együtt.

Anya kiskorokban bemutatott egy férfinak,akkor még kicsi voltam és nem számitottam rá hogy ennek jelentősége lesz.

Már akkor mondtam neki hogy nagyon nem szimpatikus

Ne értsétek félre,nem kémkedek utána de mindig látom hogy szivecséket küldözgetnek,meg mikor (egy laptopot használunk)

Megkéri hogy üssek be valamit face-n akkor mindig látom a facebook keresőben a nevét.

Eddig nem kifejezetten zavart annyira,de ma kissé megijedtem

Munkából mindig felhiv,ma is igy tett ,férfihangot hallottam az még oké,mondta hogy munkatárs,de utána hallottam egy kisgyerek hangot(a pasinak van egy kisfia)

Nyilván a munkahelyre nem visznek be kisgyerekeket...

Szóval lehet hogy ennél a férfinél van?

Nem is ment el dolgozni?

16/l

2020. dec. 12. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
61%
Milyen kis önző szörnyeteg lehetsz, ha anyukád inkább évek óta titkolózik.
2020. dec. 13. 13:49
 42/62 anonim ***** válasza:
13%

Nem tudom, hogy ezen az oldalon a válaszadók fele miért érzi úgy, hogy nem a kérdésre kell válaszolni hanem véleményt nyilvánítani...

A kérdésre: szerintem csak az a lehetőség, hogy megkérdezed tőle, megbeszéled

2020. dec. 13. 15:40
 43/62 anonim ***** válasza:
78%

42, azért mert mindenkinek joga van hozzá, ha tetszik, ha nem.

Neked viszont nem kötelező ide jönni ha nem tetszik amit itt látsz 🤷‍♀️

2020. dec. 13. 15:44
 44/62 anonim ***** válasza:
72%

42: Ezekre a kérdésekre szerinted bárki tudja a választ a távolból????

"Szóval lehet hogy ennél a férfinél van?

Nem is ment el dolgozni?"

2020. dec. 13. 15:51
 45/62 anonim ***** válasza:
13%

43 és 44, ha jól tudom ez az oldal arra van, hogy kérdéseket tegyünk fel és válaszoljunk rájuk. Mindenkinek joga van a véleményéhez de attól még feleslegesen írja le, plusz a kérdező nem azt kérte, hogy nyilvánítsatok véleményt róla meg stb.. hanem, hogy segítsünk a helyzetben..

Ez a viselkedés kb. Olyan mint amikor anyós átmegy látogatóba aztán megmondja, hogy hogyan neveld a gyereket meg hogy takaríts ki: senki nem kérte rá

2020. dec. 13. 16:15
 46/62 anonim ***** válasza:

Abszolút nem feleslegesek a vélemények, arra van az oldal. Nyilván mindenki a saját élettapasztalata és szubjektív véleménye alapján tud hozzászólni az általa megválaszolt kérdésekhez.

De másold csak ki nekünk a szabályzatból azt a részt ami kimondja hogy nem lehet véleményt nyilvánítani.

Ilyen nincs benne, olyan viszont van, hogy ne köss bele más válaszolókba, csak a kérdezővel kommunikálj, hiszen ő kérte ki a VÉLEMÉNYED, nem a többi válaszoló. Fusd át a szabályzatot, megtalálod benne hogy ne a többi válaszra írj választ. A többi válaszoló rohadtul nem kíváncsi arra hogy neked nem szimpi amit írtak, ellenben kérdést azért tesz fel az ember, hogy felmérje, az emberek többségének mi a VÉLEMÉNYE az adott dologról.

2020. dec. 13. 16:22
 47/62 anonim ***** válasza:
76%

Kapott választ a kérdező - teljesen jogos, hogy a többség úgy gondolja, hogy ő van fordítva bekötve.

A konkrét kérdésre, hogy "mit csináljak?"

Üljön le az anyjával, és beszélje meg, hogy ne titkolózzon tovább - tiszteletben tartja a választását, és nem fog óvodás hisztis kölyök módra viselkedni az anyja párja miatt.

2020. dec. 13. 16:22
 48/62 anonim ***** válasza:
78%
De te meg miért érzed úgy, hogy más válaszával kell foglalkozni a sajátod helyett? Miért érzed úgy, hogy megmondóemberkedni kell? Miért nem a kérdésre válaszolsz? Olyan anyós-forma vagy ám te is. Kiszólt a lyuk a gödörből...
2020. dec. 13. 18:08
 49/62 anonim ***** válasza:
20%

Én válaszoltam a kérdésre az első válaszomban..

Ezen kívül nem a szabályzatot idéztem, de énis tettem már fel itt a Gyakorin kérdést és volt, hogy 10-ből 6-an egyáltalán nem a kérdésre válaszoltak, hanem megpróbáltak meggyőzni, hogy az miért rossz meg miért csináljam így meg úgy. Ennél rosszabb is van, mikor egyszerűen csak leírják, hogy ez szerintük hülyeség mindenféle magyarázat nélkül.

Ennek is megvan a helye, de ha valaki fel tesz egy kérdést miért nem lehet rá válaszolni? A kérdező olyan amilyen, nekünk nem az a "dolgunk", hogy megváltoztassuk hanem, hogy abban a helyzetben amit felvázolt segítsünk neki.. és ez nem csak erre a kérdésre érvényes, de gondolom aki itt így válaszol az máshol is.

2020. dec. 13. 18:23
 50/62 anonim ***** válasza:
78%

Továbbra is csak a saját dolgodat tudjad, légyszíves. Ne mást igazíts el róla.

Még a te logikád szerint sincs semmi jogod beleszólni abba, hogy ki mit ír, mert nem ezt kérdezte senki, meg mert ugyanolyan rosszindulatú észosztás, mint azoké akiktől te kímélnéd a kérdezőt. Aki egyébként lássuk be, hogy megérdemli, hogy helyrebillentse valaki a kis fejét, mert rossz lesz neki, ha mondjuk a saját anyja teszi meg egyszer, az évek alatt felgyülemlett fajdalmával együtt. Mert azért mégis csak, kinek képzeli ez a gyerek magát, hogy úgy mer nyilatkozni a saját anyjáról, hogy inkább dolgozna, meg, hogy esetleg megengedné neki, hogy a párjával legyen titokban. Ez azért elég bicskanyitogató.

2020. dec. 13. 18:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!