Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most mit csináljak? Anyám...

Most mit csináljak? Anyám titokban együtt van egy férfival.

Figyelt kérdés

Szóval apámmal már kiskorom óta nem élek együtt.

Anya kiskorokban bemutatott egy férfinak,akkor még kicsi voltam és nem számitottam rá hogy ennek jelentősége lesz.

Már akkor mondtam neki hogy nagyon nem szimpatikus

Ne értsétek félre,nem kémkedek utána de mindig látom hogy szivecséket küldözgetnek,meg mikor (egy laptopot használunk)

Megkéri hogy üssek be valamit face-n akkor mindig látom a facebook keresőben a nevét.

Eddig nem kifejezetten zavart annyira,de ma kissé megijedtem

Munkából mindig felhiv,ma is igy tett ,férfihangot hallottam az még oké,mondta hogy munkatárs,de utána hallottam egy kisgyerek hangot(a pasinak van egy kisfia)

Nyilván a munkahelyre nem visznek be kisgyerekeket...

Szóval lehet hogy ennél a férfinél van?

Nem is ment el dolgozni?

16/l

2020. dec. 12. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
27%

Miért ne lenne köze? Ha összebútorozás a vége, akkor meg majd egyszercsak "Szia, én leszek a nevelőd", neked meg azt kell tűrnöd, hogy random beállítok az életedbe.

Még jó hogy nem szokja meg az új valakit a gyerek.

Nem szerencsés kizárni a gyereket aztán egyszercsak odahozni, hadd haverkodjanak, mert ez sok jót nem tartogat.

2020. dec. 12. 21:28
 12/62 anonim ***** válasza:
83%

Hiába szereted az apádat, ha évek óta külön élnek, anyád nem tartozik neki hűséggel.

Az, hogy nem dolgozik, az nekem nem egyenlő azzal, hogy nem tart el téged, fizetett szabadnap is létezik a világon.

Ha nem lennél ilyen önző, akkor nem titokban lépne le hozzá, munkába mentem fedősztorival.

2020. dec. 12. 21:28
 13/62 anonim ***** válasza:
89%

Tehát rég elváltak, de anyád maradjon örökké egyedül, mert te szereted az apádat...

Ő meg nem szereti. Nem véletlenül mentek szét. Téged attól mindkettő ugyanúgy szeret, de nekik is joguk van a boldogságra.

Az anyád egy fiatal nő, gondolom vagy a harmincas, vagy a negyvenes éveiben jár. Nem lehetsz olyan önző hogy elvárod tőle hogy az egész életét társ nélkül élje le.

Márpedig te ezt akarod, rosszat akarsz az édesanyádnak. Egyértelmű hogy nem a pasival van bajod, hanem azzal hogy az anyád boldog. Mert nem a pasi ellen hoztál fel személyes érveket, hanem azzal indokoltad hogy szereted az apádat.

És ne csodálkozz hogy titokban tartja, azért titkolja mert te szabod meg neki kis taknyos kölyök létedre hogy mit csinálhat és mit nem.

Nagyon sajnálom őt amiért ilyen irányításmániás, zsarnok lánya van.

2020. dec. 12. 21:40
 14/62 anonim ***** válasza:
81%
Oké, hogy egy laptopot használtok, de gondolom, nem egy fb-regisztrációt. Mert érdekes, én nem látom a férjem előzményeit a saját fb-mon...
2020. dec. 12. 21:48
 15/62 anonim ***** válasza:
92%
"Senki szereti a családban és ha legalább beszélne velem akkor hagynám hogy titokban egyutt lehessenek" Hagynád? Te nagyon el vagy tévedve kérdező.... Mintha az egyedülálló, felnőtt anyád az engedélyedre szorulna. Gondolom az is alap ha te ennyire beledumálnál a kapcsolatába, hogy ő is ennyire beleszólhat a tieidbe...
2020. dec. 12. 21:50
 16/62 anonim ***** válasza:
33%

#10-es elég szomorú, hogy a gyereknek "tűrnie" kell...

Egy szülő szerintem első sorban a gyerekére gondol nem arra, hogy legyen valahová dugni valamit

Egyébként ettől még lehet párja de szerintem fontos, hogy milyen a gyerekekkel és milyen a kapcsolatuk

2020. dec. 12. 21:57
 17/62 anonim ***** válasza:
86%
16 éves vagy, de kb. egy hisztis ötéves szintjén. És hogy mit csinálj? Nőj fel.
2020. dec. 12. 21:58
 18/62 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező! Attól még, hogy anyudnak barátja van szereteted apudat, semmi nem tiltja, hogy nem szerethetnéd. Gondolom apunak is van nője, őt nem tiltod el?! 16 éves eltartott gyerek vagy, fizetik az iskolákat, enni adnak neked és ruháztatnak. Nem tilthatod meg anyudnak, hogy ne legyen a férfivel. Elkell fogadnod, ez nem azt jelenti hogy szeretnéd kell, csak elkell tűrnöd, fogadnod.
2020. dec. 12. 22:05
 19/62 anonim ***** válasza:
81%
Mérgező gyerek vagy??
2020. dec. 12. 22:07
 20/62 anonim ***** válasza:
82%
Én is ilyen voltam, csak akkor én 8 voltam és anyám egy idiótával szexelt tőlem másfél méterre, miközben ébren voltam. 16 évesen nem sok közöd van a sztorihoz.
2020. dec. 12. 22:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!