Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan, ak.i karácsonykor...

Van olyan, ak.i karácsonykor sem találkozik az idős szüleivel?

Figyelt kérdés
A szüleim már nagyon látnának élőben is, de nem merek hazamenni, Győrből, Zalaegerszegre...

#vírus, ünnep, karácsony, család
2020. dec. 8. 19:31
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
vagy ha esetleg találkoznánk az ő városukba, szabadtéren és még aznap haza is jönnék, tehát nem aludnék náluk? Vagy ennek semmi értelme?
2020. dec. 8. 19:33
 2/26 anonim ***** válasza:
37%
Azért túlzásba esni nem kell. Gondolom, nincsenek tavasz óta bezárva, mennek boltba, orvoshoz. Semmivel sem veszélyesebb, ha hazamész hozzájuk.
2020. dec. 8. 19:38
 3/26 A kérdező kommentje:
Tulajdon képen idősek otthonában dolgozom és ott már jó páran elkapták, szóval lehet,igaz én eddíg negatív vagyok, de mi van ,ha mikor mennék hozzájuk , tünet mentesen tovább adnám nekik. Szeptember közepe óta nem voltam otthon...
2020. dec. 8. 19:42
 4/26 anonim ***** válasza:
57%
Én nem megyek, mert nem szívesen aludnék nála, máshol meg nem tudnék, így marad a csomag, meg a telefonálás egyelőre. Nem megy sehova, amióta kitört a járvány, a testvérem közelebb lakik, ő vásárol be neki, gyógyszereket kiváltja, stb.
2020. dec. 8. 20:05
 5/26 anonim ***** válasza:
72%
Természetesen most nem találkozunk mi sem. Skype viszont megy rendszeresen, úgyhogy nem vagyunk teljesen elvágva egymástól.
2020. dec. 8. 20:18
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
Tesómék nem fognak hazajönni Németországból. Én szinte 100%, hogy hazamegyek.
2020. dec. 8. 20:22
 7/26 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó vagyok: természetesen nem külföldről, én csak másik városban lakok.
2020. dec. 8. 20:23
 8/26 A kérdező kommentje:
Helyzetemben mit tanácsoltok???
2020. dec. 8. 20:32
 9/26 anonim ***** válasza:
65%
Nem megyek. Nem dől össze a világ.
2020. dec. 8. 20:38
 10/26 anonim ***** válasza:
64%

Én biztosan nem megyek haza, édesapám 70 év feletti, en Németországból nem merek elindulni.

Neked azt ajanlom ha ennyire félted őket, hogy nagyobb szobaban legyetek, szelloztessetek ki 10-15percenként (huzatot csinalni) es legyen rajtad maszk. Így szinte 0 az esélye, hogy elkapjanak valamit még ha pozitív is lennél.

2020. dec. 8. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!