Adjak anyukámnak karácsonyi ajándékot?
Figyelt kérdés
Nálunk nem szokás az ajándékozás, de idén én is kapok nyulakat és a húgomnak is vettem két pólót. Pénzem azonban nincs, szóval nem tudom mit adhatnék.2020. dec. 1. 10:48
1/14 anonim válasza:
Valamit jelképesen. Egy tábla csoki, egy bonbon, esetleg süthetsz valamit, vagy sütés nélküli édességet. Vagy ha arra sincs pénz, akkor írj neki egy szép lapot.
2/14 anonim válasza:
Amit az első válaszoló említett, a sütés, az nagyon jó ötlet. Megsüthetnéd neki a kedvenc süteményét. Persze minimális pénz kell a sütihez is, de szerintem az nem annyira vészes.
3/14 anonim válasza:
Írj neki egy szép köszönőlevelet, amiben leírod, hogy miért vagy neki hálás, mit tett érted, mit köszönhetsz neki és hogy mennyire szereted őt. Ez nem kerül pénzbe, de TUTI, hogy meghatódottan örülne neki anyukád!!
4/14 anonim válasza:
esetleg írj neki kuponokat.
pl. "januárban minden nap elmosogatok helyetted"
5/14 anonim válasza:
Nyílván valamit illik adna ha úgymond mindenki kap. Akár felveheted mondjuk titkos videóval, hogy díszítitek a fát ahogy készülődtök azt megcsinálod videóban aztán azt adod oda akár.
6/14 anonim válasza:
Mindenképp, biztos nagyon örülne neki!
7/14 anonim válasza:
A süti szerintem is jó ötlet, de ha az nem valósítható meg, akkor egy saját készítésű képeslap is lehet szép ajándék valami kedves üzenettel. A szándék a fontos, egyáltalán nem baj, ha nem költesz rá pénzt.
9/14 anonim válasza:
Képeslapot vagy nézd meg ezt az oldalt YouTube:Rox shana
10/14 anonim válasza:
Ez szerintem aranyos
Irhatsz hozza olyasmit, hogy minden nap vigyel setalni egy fel orara vagy ilyesmi. Szemeket festhetsz neki vizfestekkel vagy koromlakkal is.
Ha ugyes vagy, festhetsz sokmindent kovekre, keress ra hogy Christmas stone painting ideas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!