Milyen ajándékot vegyek anyukámnak karácsonyra?
Könyvet, amit szeret olvasni?
De szerintem kérdezd meg. Felnőtt már, neki nem muszáj hogy meglepi legyen, sőt!
Haat nem tudom szereti - e az ilyet, de vannak Jóbarátok-os pulcsik, meg pólók a H&m-ben^^
Illetve én vettem már matchelő gyűrűket anyukámnak,ezüst karkötőt vagy fülbevalót. Vagy festettem neki valamit.
A lényeg, hogy szívből add, biztosan örülni fog neki❤️
De igazat adok az egyesnek, meg tudjátok beszélni, nincs ezzel gáz...bar biztos cuki lenne, ha meglepnéd egy olyan ajándékkal, aminek tuti örülni fog..persze, ehhez ismerni kell őt.^^❤️
❤️sok sikert
csinálsz neki egy saját készítésű ajándékot. Ha valóban szereted, akkor ne egy sallang valamit vegyél neki. Nagyon nagy szível ajánlanám imádott tündéremet: https://www.youtube.com/channel/UCj6TzuD8lntYr9BfOGVSvNg
Itt megmutatják neked hogyan lehet házi ajándékokat készíteni. Én annyira szép képeslapot készítettem, hogy sajnáltam végül odaadni :) De nem csak képeslapot lehet készíteni. Kis dobozokat, nyakláncot, festményt, rajzot. Lényeg hogy te csináld.
Én egy ilyen pólót szeretnék adni anyukámnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!