Hogyan tudnám rávenni édesanyámat,hogy engedjen el szilveszterkor?
Mi se megyünk szilveszterkor sehova
Legyél barátnőddel nálatok
Legyél egy kicsit felelősségtudatos, most nem abban a helyzetben vagyunk, hogy "úgy sem lesz baj". Elég, ha egy ember közületek nem tud róla, máris megvan a baj.
Nem vészmadár szeretnék lenni, csak rávilágítok neked, hogy ebben mennyi kockázat van.
De, tuti tipp: ha mindenki bemutat egy negatív tesztet, akkor szerintem elengednek. :D
Szia!
Még fiatal vagy,de tudd nem azért kellel ond hol vagy mett ellenőrizni fognak,hanem azért,ha baj van tudja hol keressen.
Tesóm is járt így,hogy barátnője azt mondta vele van. Az anyuka jött hozzánk,hogy nem ért haza a kislány, kiserült,hogy "elszökött" a barátjával.. pár napra rá találták meg.
Én szerintem ilyen fiatalon ne menj szilvesztezeni, te is tudod mi lesz, isztok egy kicsit, aztán üvegeztek. Csokolóztok, és valaki a bugyidban matat,ha ez kell akkor érezd jól magad,jó mulatást!
Szia
Hany eves vagy?
Szerintem ha nem vagy mèg 18 eves akkor tartsd be amit anyukad kèr. Ennyivel nagyon is tartozol neki - tudom sajnalnàd h nem mehetsz de lesz mèg boven alkalmad rà ne aggodj. Oke?
Nem hinném hogy gond lenne egy 6 fős buliból, mi is annyian leszünk. Igazából nap mint nap több emberrel van kontaktod, mint 6. De mi rendszeresen játunk hozzájuk, így "nem idegenek".
Megértem anyukádat egyébként, elég gáz a helyzet és nyilván nem akarja hogy hazavidd. De ha nagyon-nagyon szeretnél elmenni, egy leülős beszélhetés talán segíthet. Kik lesznek ott, honnan jöttek, nem mentek onnan sehova stb. Te pedig amit tudsz, megteszed (gyakori kézmosás, nem nyúlkálsz az arcodhoz, nem isztok egymás poharából). Remélem keveset tudtam segíteni, de én is inkább azt ajánlom, hogy idén maradj otthon és lazulj, ezen az éven amúgy sincs sok minden, amit ünnepelni lehetne.
Mindjárt jön 42a mézeskalácsról
Na amit te kapni fogsz, az hosszabb lesz mint a háború és béke 1-2kötet😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!