A szüleim nem akarják megérteni, hogy én miért nem akarok gyereket. Hogy lehetne megértetni velük ezt az egyszerű dolgot?
Kérdező, sajnos vannak olyan szülők, akik képtelenek elfogadni és tiszteletben tartani a ha erejük döntését, ne foglalkozz velük, ez csak őket minősíti. Titkolni, szégyellni meg kamu indokokat gyártani a rokonok előtt.... hát ez elszomorító és szánalmas is egyben.
Amúgy mi az, hogy természetellenes?! 2020-ban nehjgy már természetellenesnek legyen titulálva az, aki úgy meri élni az életét, ahogy neki megfelel. Igen, van akinek gyerek nélkül boldog az élete, nem kell ezt egyből megbélyegezni és minősíteni. Fel kell fogni és tiszteletben tartani, nem pedig beskatulyázni.
Sajnálom kérdező, hogy ilyen szüleid vannak, akik a legalapvetőbb, legintimebb magánéleti döntésedet képtelenek tiszteletben tartani és egyszerűen felfogni.
Minek hagyod egyáltalán, hogy a rokonok, szomszédok előtt kamuzzanak?? Én lazán megmondanám (ahogy meg is mondom), ha kérdezik, hogy szimplán nem akarok, ennyi, nincs más ok. Elég szomorú, hogy a szüleid így állnak hozzád.
Jujj..hat igen... mondok rosszabbat anyám pár napja ebéd közben kinyögte hogy szüljem meg neki a gyereket... majd ő el lesz vele... ja és neki jobb volt a teste szülés után mint előtt..( nem szoptatott és 2honap után már kondi terembe vitt magával heti 5x fitness modell alkata volt és háztartásbelikent élt) persze nekem is kell majd a gyerekkel foglalkozni csak had unokazhasson már ! Akármikor és barmeddig lepasszolhatom neki !
Hát köpni-nyelni nem tudtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!