Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne megértetnem...

Hogyan lehetne megértetnem vele, hogy már nem akarok vele együtt élni?

Figyelt kérdés
Már rgóta rágodok ezen,de ma kijött belölem.Már elegem van az élettársamból.Már nem szeretem úgy egyedül akarok lenni.Annyit bántott már,beteg is vagyok krónikusan.s nem akarja felfogni.Mindig azt mondja maradjak,nem akar elvesziteni,meg most virusos megfazasa van,és sajnaltatja magat ezzel tart vissza,lelkileg manipulal,hogy bntudatom legyen majd,holott ö viselkedett igy,hogy erre a pontra jussak.Hogy tudnam igy megszakitani vele a kapcsit?Mert hiaba mondtam vge,elmegyek,nem illünk össze,mintha megsem hallaná?Mit tegyek ilyen emberrel?22L
2010. febr. 26. 01:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondogatni kell hanem elmenni és kész. Mi ezen olyan nehéz? Engedély kell hozzá? Bezár vagy mi? Elmondod a bajod, hogy mire jutottál, és elköszönsz tőle.
2010. febr. 26. 01:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, te hogyan intézed a dolgaid, én csak egyszer mondanám el, hogy VÉGE, fognám a motyóm és mennék!... ENNYI!

Most arra vársz, hogy beleegyezzen?!

És amíg nem egyezik bele, addig várakozol tanácstalanul?!

Vagy a lakás a probléma???

Csomagold össze a cuccát és tedd ki a folyosóra, aztán annyi... Menjen Isten hírével...

Tényleg nem értem, min takubakuzol?

2010. febr. 26. 02:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy egy megfázással köt magához?
2010. febr. 26. 02:45
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

A régi pasim első hónapban hozzám költözött, és kb fél évig normális volt, aztán egy évig csak szivatott.

Én szerettem, de ő nem hiszem. Azt mondta szeret, de egyáltalán nem úgy viselkedett. Sőt szerintem meg is csalt. 1 év alatt rendesen tönkretette az önbecsülésemet.

Az utolsó félévben megelégeltem, elmúlt az iránta érzett szerelmem és a rózsaszín köd, elegem lett belőle.

Csak az volt, hogy ott alszik nálam, és ennyi.

Szeretet semmi sem maradt.

Eleinte csak mondogattam neki, hogy költözzön el, de ő is olyan volt, mintha meg sem hallotta volna.

Aztán elkezdtem minden nap kiabálni vele, hogy húzzon már el innen, de nem érdekelte. Nem hitte el, hogy én őt kidobhatom.

Aztán bekeményítettem, és mikor hazajött a munkából, elé raktam a dobozokat, hogy pakold össze a cuccaidat.

Erre elkezdett lassan pakolászni. Aztán még 1 hétig pakolászott :D

Később mikor láttam, hogy már mindent összepakolt, megmondtam neki hogy ha nem húzol el innen most rögtön, akkor kihívom a rendőrséget hogy dobjanak ki.

Erre mondta:

- jó, akkor ma este még itt alszom, és holnap elviszem a cuccaimat.

Nem tudtam mit csinálni, beleegyeztem.

Másnap pedig mire hazamentem kiürült a fél lakás.

Tényleg megszervezte hogy valaki elvigye kocsival az összes cuccát.

Nem néztem, hogy miket pakol össze, de később láttam, hogy összepakolt az én cuccaim közül is pár dolgot.

Mondjuk már ez sem zavart, mert annyira megkönnyebbültem mikor elment, teljesen boldog voltam hogy sikerült kidobni.

Aztán miután visszaköltözött a szüleihez,

próbáltam egyszer egyszer beszélni vele,

volt hogy felhívtam telefonon,

mert kíváncsi voltam mi van vele, hogy minden okés e.

De abszolút nem lehetett vele beszélni.

Állandóan lerakta a telefont, azt modta most nem ér rá, eltünt MSN-ről is. Nem vágom hogy mi volt. Mérthülyült meg így.

Később megismertem egy másik srácot, a mostani barátomat.

Ég és föld a kettő. Ő engem szeret és nem a lakásomat.

2010. febr. 26. 06:25
 5/13 anonim válasza:
100%

Dobd ki, ha nem megy, majd a rendőrség kisegíti.

Nehogy már sajnáld, nem érdemli meg.

Csak a saját életed nehezíted ezzel.

Utolsó válaszadó.

Miért lepődsz meg azon, hogy nem tudtad elérni?

Ez egy alapvető emberi viselkedés, egyszerűen megutált.

De nem kell vele törődni, neked volt igazad.

2010. febr. 26. 07:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy vettem ki, hogy a kérdezőnek kell költöznie. Mi tart vissza? Legyél határozottabb. Semmi értelme húzni az időt. Lehet, hogy mivel még vele vagy, elszalasztasz egy igazi neked való férfit.
2010. febr. 26. 07:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésedre a válasz: a kapcsolatot úgy kell megszakítani, hogy összepakolod a cuccaidat, elköltözöl onnan, kedvesen elköszönsz, megköszönöd az együtt töltött éveket és kimész az ajtón. Aztán onnantól nem veszed fel a telefont, nem reagálsz a levelekre, semmire. Meg se mondod nkei, hogy hová költöztél.

Így kell megszakítani minden kapcsolatot.

2010. febr. 26. 07:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondogatni kll,hanem lépni.Kimondod hogy végemés elmégy.Hidd el csak így lehet.Tapasztalatból mondom.Én is eljutottam arra a szintre.amire te.Mondtam neki egyszer arra jössz haza,hogy üres a lakás.Csak röhögött.De amikor tényleg így lett felfogta.Késön.....
2010. febr. 26. 07:54
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
bocsi vége és..
2010. febr. 26. 07:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azon a véleményen van, hogy pakolj össze és költözz el. Valószínűleg te jobban odavagy érte, mint fordítva, másképpen már régen megtetted volna. Lehet, hogy először valami támaszt kellene keresned, mondjuk egy barátnőt, aki tudna segíteni neked abban, hogy végre tényleg elköltözz onnan. Mire vársz még? Ha eddig nem javult a helyzet, akkor miért változna meg a jövőben? Elvégre elviselted őt olyannak, amilyen, ami neki nagyon kényelmes. De ez a te életed, csináld azt, ami neked jó, és nem azt, amit a pasid mond. A zsarolást pedig engedd el a füled mellett. Szedd össze magad és költözz.
2010. febr. 26. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!