Hogyan lehetne megértetnem vele, hogy már nem akarok vele együtt élni?
Figyelt kérdés
Már rgóta rágodok ezen,de ma kijött belölem.Már elegem van az élettársamból.Már nem szeretem úgy egyedül akarok lenni.Annyit bántott már,beteg is vagyok krónikusan.s nem akarja felfogni.Mindig azt mondja maradjak,nem akar elvesziteni,meg most virusos megfazasa van,és sajnaltatja magat ezzel tart vissza,lelkileg manipulal,hogy bntudatom legyen majd,holott ö viselkedett igy,hogy erre a pontra jussak.Hogy tudnam igy megszakitani vele a kapcsit?Mert hiaba mondtam vge,elmegyek,nem illünk össze,mintha megsem hallaná?Mit tegyek ilyen emberrel?22L2010. febr. 26. 01:38
11/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszaitokat!!!Nagyon jokat irtatok!Igen elkell mennem,mert az anyagi korulmenyeim nem engedik,hogy ezt a lakast bereljem egyedul,ugyhogy egy szoba berlesre gondoltam!Nagyon nehez ez a helyzet,de megkell tennem,mert en megyek szet idegileg emiatt a dolog miatt!
2010. febr. 26. 14:29
12/13 anonim válasza:
Legfeljebb összepakolsz, amikor dolgozik és hagysz neki egy cetlit, hogy elköltöztél.
13/13 anonim válasza:
Egy vírusos megfázással én még az iskolába is eljárnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!