Segítség!? 18 éves lány vagyok.Mindent megcsinálok itthon(mondhatják sokan hogy persze minden gyerek ezt mondja) De a szüleim nem jönnek úgy haza,hogy por lenne a lakásban,esetleg tele a szemetes vagy szennyes ruhák mosásra várva.Bovebb lent
Ha az iskolából hazaertem,kitűnő jegyeim mellett(úgy hogy este erek haza a buszozas miatt) mindent kitakaritok ha meg a szüleim dolgoznak mert felek ha hazajönnek amiatt kapok mert nincs kész a házimunka. Általában az ágyat is én vetem be utanuk...Tenyleg nem tudom tudok még többet tenni?
Ezután minden éjszaka kb.hajnal 1-2-ig tanulok,hogy kitűnő legyek ugyanis egy nagyon erős egyetem és egy nagyon nehéz szakma az álmom
Kitűnő vagyok,most fogom megszerezni a 2. nyelvvizsgam,hajnali fél 5kor ébredem a buszhoz. Nem sajnáltatni szeretném magam,csak vázoltam hogy milyen pl egy napom/hetem itthon :)
Most digitális oktatás van,a kitunoert tanulok a szobamban most is ejszakakat,előtte reggeltől takaritok hogy nehogy amiatt kapjak,de így általában azt hallgatom:már azonnal gyere ki a szobadbol mert semmit nem csinálsz
Ilyenkor sírva kimegyek és hallgatom ahogy el hordanak mindennek
Ennek ellenére semmit nem engednek a szüleim
Most azt próbáltam velük megbeszelni hogy hagy aludjak a baratommal(1.együtt alvás),mert hogy 18 éves vagyok és nagyon szeretnénk
A válasz: NEM!
Megkérdeztem hogy de kérlek megbeszeljuk akkor hogy miért nem mi miatt nem engedtek?
Válasz: “pulyaként te ne kerj minket számon,nem kell semmit megmagyaraznunk.Te laksz mi nálunk vagy mi te nalad? Akkor meg.Mi vagyunk anyád és apád és amit mi mondunk az úgy van.Ha 25 evesen is ezt mondjuk akkor is”
Mi tevő legyek? Nem csak ebben a temaban
Mindenben
Ha már megkerdezem valamit,azonnal nekem állnak hogy pulya vagyok és nem tartoznak magyarázattal
Elképesztő milyen tanácsot adnak egyesek ! 🤭Annak meg külön “gratulálok “ aki szülőkkel se tartja a kapcsolatot miután szinte gyerek fejjel otthonról lepattant ( egy 18 éves az még szinte gyerek , papíron nagykorú .. de agyilag aligha - tisztelet a kivételnek ) , nagy szegénységi bizonyítvány 👆😏
Ön biztos repesett volna az örömtől a bántalmazó iszákos lehúzó vallási aberrált lányt testvért molesztáló szülőkkel kapcsolatot tartani,akkor én is gratulálok a maga szegénységi bizonyítványához. Eszem megáll.
70F
25
Azert szuletett gyerekee, hogy bebitonyitsd a szuleidnek, hogy nem vagy mar gyerek? Wtf
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!