Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Segítség!? 18 éves lány...

Segítség!? 18 éves lány vagyok.Mindent megcsinálok itthon(mondhatják sokan hogy persze minden gyerek ezt mondja) De a szüleim nem jönnek úgy haza,hogy por lenne a lakásban,esetleg tele a szemetes vagy szennyes ruhák mosásra várva.Bovebb lent

Figyelt kérdés

Ha az iskolából hazaertem,kitűnő jegyeim mellett(úgy hogy este erek haza a buszozas miatt) mindent kitakaritok ha meg a szüleim dolgoznak mert felek ha hazajönnek amiatt kapok mert nincs kész a házimunka. Általában az ágyat is én vetem be utanuk...Tenyleg nem tudom tudok még többet tenni?

Ezután minden éjszaka kb.hajnal 1-2-ig tanulok,hogy kitűnő legyek ugyanis egy nagyon erős egyetem és egy nagyon nehéz szakma az álmom

Kitűnő vagyok,most fogom megszerezni a 2. nyelvvizsgam,hajnali fél 5kor ébredem a buszhoz. Nem sajnáltatni szeretném magam,csak vázoltam hogy milyen pl egy napom/hetem itthon :)

Most digitális oktatás van,a kitunoert tanulok a szobamban most is ejszakakat,előtte reggeltől takaritok hogy nehogy amiatt kapjak,de így általában azt hallgatom:már azonnal gyere ki a szobadbol mert semmit nem csinálsz

Ilyenkor sírva kimegyek és hallgatom ahogy el hordanak mindennek

Ennek ellenére semmit nem engednek a szüleim

Most azt próbáltam velük megbeszelni hogy hagy aludjak a baratommal(1.együtt alvás),mert hogy 18 éves vagyok és nagyon szeretnénk

A válasz: NEM!

Megkérdeztem hogy de kérlek megbeszeljuk akkor hogy miért nem mi miatt nem engedtek?

Válasz: “pulyaként te ne kerj minket számon,nem kell semmit megmagyaraznunk.Te laksz mi nálunk vagy mi te nalad? Akkor meg.Mi vagyunk anyád és apád és amit mi mondunk az úgy van.Ha 25 evesen is ezt mondjuk akkor is”

Mi tevő legyek? Nem csak ebben a temaban

Mindenben

Ha már megkerdezem valamit,azonnal nekem állnak hogy pulya vagyok és nem tartoznak magyarázattal

2020. nov. 22. 21:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%
mert ha elmész a barátodhoz akkor mi lesz? elfenekelnek mint egy gyereket? szobafogságot kapsz?
2020. nov. 22. 23:09
 12/26 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló

Ilyenre gondolni sem mertem hogy a tudtuk nélkül elmegyek.Ha esetleg úgy értetted. Nem is a tőlük való félelem.Hanem a magammal szemben való emberség.Attól hogy nevelésben tőlük nem ezt kaptam,attól magamtol én kijarom ezt az emberséges utat,nem lepek le csak úgy. Az egyetemig mindenképpen rájöttem,ugyanis egy nagyon erős gimnáziumba jarok,mellette dolgozni főleg az erettsegi előtt...biztosan nehéz lenne

Azt pedig nem varhatom el,ha oda költöznek a barátomhoz,úgy hogy nem lelépek,azzal a tudattal,hogy “jaj majd szobafogsagot kapok”,hogy az egyetemig a baratom családja tartson el. A legjobb megoldás akkor tenyleg az,hogy hajtok a jó egyetemhez,és ahogy oda bejutok elkezdek a magam lábára allni,ha nehezen akkor is

2020. nov. 22. 23:18
 13/26 Savlekotő ***** válasza:
63%
Ha ilyen gyenge vagy kifogásokat keresel,jó ez neked nem eléggé szar még,borítékolom h 25 évesen is hamupipöke leszel a csávód meg rég más csajjal lesz,akit nem 8 évesként kezelnek,pasi megunja majd ezt és dobbant.
2020. nov. 22. 23:20
 14/26 Savlekotő ***** válasza:
66%
Annyira most se izgatod ha nem segit legalább egy olyan albit keresni ahol elférsz,de miután nem is akarsz menni,totál semmi értelme neked tanácsot adni,mert csak picsogni jöttél te is,nem megoldásért,maradj otthon 30 éves korodig a rabláncon..
2020. nov. 22. 23:22
 15/26 anonim ***** válasza:
85%
#12 tehát üresek a fenyegetéseik? vagy sose mentél még szembe velük, ezért fogalmad sincs, mit tennének? egyet kell értenem savlekötővel (ritkán fordul elő), mindkét esetben nagy az esélye hogy vénlány leszel mellettük
2020. nov. 22. 23:25
 16/26 anonim ***** válasza:
96%

Megértelek.

A te felfogasod, és a szüleid mentalitasa.

Itt egy dolgot tudsz tenni, diák munkára menni.

Na abba nem.szolhatnak bele.

És akkor kell okosnak lenned, szépen rábeszélni őket, hogy miért mész el.

Amiről tudod, hogy nem engedik azt ne is kérdezd meg.

Nagyon rossz a válasz pedig tudod mi lesz.

Menj el arufeltolotnek.

Aztán ne mond meg mennyit keresel.

Azt is elveszik, vagy számom tartják.

2020. nov. 22. 23:41
 17/26 anonim ***** válasza:
42%

Legyél tökös (már ha lehet egy ilyet egy lánynak mondani)!

Én 18 évesen se szó, se beszéd leléptem Svédországba, azóta a kapcsolatot sem tartom a szüleimmel, pedig igazán velem nem voltak ilyenek se, nekem pont az volt a bajom, hogy túl szerettek, nekem sokak voltak már.

2020. nov. 22. 23:58
 18/26 anonim ***** válasza:
61%

Sók eszed van utolsó..

Majd megbanod.

2020. nov. 23. 00:08
 19/26 Savlekotő ***** válasza:
72%

Utolsó miből gondolod hogy megbánja én hetvenesként nem bánom,hogy szó nélkül kisétáltunk a testvéreimmel az ajtón 18 évesen, azóta se volt egyetlen egyszer se kontaktunk az iszákos vallási fanatikus gyökerekkel. Nem mindenki nyávog,van aki mer lépni is.

70F

2020. nov. 23. 00:19
 20/26 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező, a seggét megcsókolhatod a kanidnak, hogy nem dobott ki még a pichába... De ne aggódj, ha érettségi után is így folytatod, ki fog, ha van gerince, vagy másokat qrogat melletted.

Egyébként érettségi után is vannak bentlakásos melók, amivel tudsz félretenni magadnak és miután spóroltál, tudsz nappali tagozatra járni. Amúgy mi ez a húzós szak, ha szabad kérdezni?

2020. nov. 23. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!