Na, milyen vagyok? Ma nekiálltam és összeszedtem szemeteszsákokba az egés házból mindent ami nincs a helyén. Jól tettem?
Már úgy éreztem megfulladok!
Ami nincs visszarakva helyére , valszeg azért mert nincs neki gazdája, vagy nem tart már rá igényt-tehát mehet a szemétbe.
Elegem van a könyörgésből a kérlelésből .Látom , h mindenki carik rá a rendre. Unom már , h amit maguktól kellene észrevegyenek (2 kamaszlány +asszony)azt nekem kell kikényszerítenem.
10 zsáknál tarok:D , de még lesz:)
és a következő 1 hónapban honnan lesz tiszta ruhár, meg mit fogsz ennyi?
csak úgy kérdezem.
egyébként hős vagy :)
34ff
Ha ki is dobod, akkor attól tartok nem vagy normális.
Ha csak jelzésértékűen rakod zsákokba, akkor jól tetted. Bár így is elég drasztikus módszer, fognak rád haragudni az biztos, de talán lesz hatása.
Tényleg ki is dobod? :) Jó fej vagy és bevállalós. Mondjuk inkább csak rakd félre, vidd le a pincébe. Lehet, hogy ez majd hat, hogy nem találják a dolgokat, de talán túl erős lenne ki is dobni őket (egyelőre). Furcsa, hogy a nők a rendetlenek. Nálunk fordítva van.
36/N
??? Ha kidobsz valami olyat ami fontos lenne a csajoknak és majd keresik akkor is ilyen bátor légy :D
Én sem szeretek kupiban élni, a párom rendetlen meg a 20 hós fiam is (MÉG), kb 2 havonta nálunk is megtelnek a köztes helységek lomokkal, felírom egy papírra, hogy mik vannak és végigkérdezem a párom, hogy mi kell neki és mi nem. Ami nem kell az megy a kukába, ami meg kell neki azt vagy elpakolja vagy az is megy a kukába. 1 délutánt adok neki, hogy összeszedje a cuccait és elrakja különben kihajítom ki a francba! Hatásos szokott lenni :)
A lányok szobájába is bementél?
Vagy te nagyon OCD-s rendrakó vagy? "ami nincs visszarakva a helyére", tehát ha találsz egy CD-t a lejátszóban, akkor kib@szod?
én ha meglátnám hogy elpakoltad a holmimat,ami SZERINTED nincs a helyén,téged is bepakolnálak egy szemeteszsákba hogy te se vagy a helyeden...
nekem pl mindennek ott a helye ahol épp hagyom...
ha épp elment az eszem és a könyvet a hűtőbe teszem,akkor annak ott a helye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!