Na, milyen vagyok? Ma nekiálltam és összeszedtem szemeteszsákokba az egés házból mindent ami nincs a helyén. Jól tettem?
Már úgy éreztem megfulladok!
Ami nincs visszarakva helyére , valszeg azért mert nincs neki gazdája, vagy nem tart már rá igényt-tehát mehet a szemétbe.
Elegem van a könyörgésből a kérlelésből .Látom , h mindenki carik rá a rendre. Unom már , h amit maguktól kellene észrevegyenek (2 kamaszlány +asszony)azt nekem kell kikényszerítenem.
10 zsáknál tarok:D , de még lesz:)
A ház 240 m2 ,nem olyan vészes.Az én jövedelmem gyenge hónapokban háromszorosa a pároménak.A ház az enyém.Van neki is . Ott is laktunk már .Ott is kupi volt ,csak ott még anyóspajtás is besegített neki ...megmagyarázós semmitevésben.
Szal csinálná ő csak annyira aprólékoskodik ,annyira problémázik mindenen , h soha nem éri utol magát.
a 18 év alatt csak akkor volt probléma ez amikor már ott tartunk, h a pofám leszakad , ha bejön hozzánk valaki.
Nekem nem stílusom a mentegetőzés. Senki előtt. A dolgomat jól megbízhatóan és nagyon pontosan végzem a ház körül és a szakmámban is mert egyébként nem tudnék belőle megélni maszekként.Ami belül van , az nem lenne az én dolgom .Ezeket csakis a tisztánlátás végett közlöm mielőtt ítélkeznétek fölöttem.
"Ami belül van , az nem lenne az én dolgom "
nem tudnál annyit keresni hogy én ezt lenyeljem..
munkamegosztás....irásodból látszik a fölényeskedésed,a bunkó stilus hogy márpedig a zasszony dolga a házimunka,örüljön ha takarithat (meló mellett persze)
Kedves kérdező!
Igazat adok neked, mert ahol asszony van, és 2 kamaszlány, ott nem lehetne ilyen kupi. Legalábbis a ház azon részeiben, ahová vendég is bejut.
Bátor vagy, és örülök neki, hogy vannak még ilyen férfiak, akik igénylik a rendet maguk körül, és vigyáznak is rá.
Remélem balhé helyett ebből tanulni fognak a lányok.
Elgondolkodtató a mostani tizen- és huszonévesek hozzállása a családhoz. Úgy tűnik, jó részük azt tartja természetesnek, ha a szülők a végtelenségig őket szolgálják, hiszen azért akartak gyereket, hogy mindent megadhassanak neki, amiért természetesen semmilyen köszönet nem jár. Nekik már csak jogaik vannak otthon is, és az iskolában is. Joguk van divatos és drága ruházathoz, számítógéphez, fodrászhoz, kozmetikushoz, zsebpénzhez stb. Ezzel szemben kötelességük nincs, sokszor még a tanulás is csak felesleges nyűg, amit azért érdemes kitolni, ameddig csak lehet, mert addig legalább van mire hivatkozni, ha az ő elfoglaltságára terelődik a téma. Néhány bukás, vagy iskola váltás még igazán belefér a dologba. És milyen jogon meri az a kekeckedő szülő kérni, hogy ne disznóólba kelljen hazamennie munka után, és ne égjen le a bőr a képéről, ha esetleg egy vendég betéved az otthonába?
Én ugyan már nem foglalkozom a gyerekeim szobájával, nyugodtan belefulladhatnak a szemetükbe, de azért talán jogosan várhatom el tőlük, hogy a ház többi részét tartsák tiszteletben, és legalább az ne váljon disznóóllá.
Természetesen tisztelet azon fiatalok felé, akik ezt nem így gondolják és cselekszik, mert még szerencsére vannak olyanok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!