Na, milyen vagyok? Ma nekiálltam és összeszedtem szemeteszsákokba az egés házból mindent ami nincs a helyén. Jól tettem?
Már úgy éreztem megfulladok!
Ami nincs visszarakva helyére , valszeg azért mert nincs neki gazdája, vagy nem tart már rá igényt-tehát mehet a szemétbe.
Elegem van a könyörgésből a kérlelésből .Látom , h mindenki carik rá a rendre. Unom már , h amit maguktól kellene észrevegyenek (2 kamaszlány +asszony)azt nekem kell kikényszerítenem.
10 zsáknál tarok:D , de még lesz:)
ma 14:20
Pontosan ezt akartam én is írni.
Az a te bajod, hogy túl sok pénzed van, és unatkozol! :) Jó, hogy a gazdagok ezekből a dolgokból családi problémát, botrányt tudnak csinálni. :) Hát, nem irigyellek titeket!
Megyek, csinálok a 2 éves kisfiammal egy jó kis kupit! Megjött hozzá a kedvem, és carok rá, hogy hogy néz ki a nappalink. :)
Itt mindenképpen el fognak ítélni Téged, Sándor! Ki ezért, ki azért. Én pl. azért, mert... Na jó, csak vicceltem. :D
Ha ilyen sok a pénz a háznál, tartsatok bejárónőt! Komolyan gondolom. Nálatok kisebb lesz a kupi, egy embernek pedig lesz biztos megélhetése, akinek eddig nem volt. Ráadásul te is kevésbé leszel ideges, több időd marad beszélgetni, megérteni, hogy miért is olyan a párod, amilyen. (Már ha van ilyen szándékod.) A nyugalom megfizethető! Ha pedig nem akarod erre használni a megvett időt/nyugalmat, akkor is lehet még hasznos. (Neked is, de a fentiek miatt annak, akinek munkát adsz, mindenképpen. A bérét meg levonhatod a gyerekek zsebpénzéből!) ;)
Örülj neki hogy van élet a házadban!!!! Te tipikusan magadnak való vagy!!!
Majd úgyis kirepülnek a gyerekek akkor majd az lesz a baj hogy nem látod őket, nincsenek szanaszét a dolgok!
A szemeteszsákos dolog nem jó ötlet!!!
Inkább helyette vond be a CSALÁDODAT: csináljatok a rendrakásból szórakozást: pl versenyezzetek magatokkal péntek délután vagy szombat délután, mérjétek az időt, hogy hány perc alatt tudnátok rendbevágni az egész házat...lehetne fődíj is, pl után együtt elmentek pizzázni ha 2 órán belül sikerül (következő héten a határidő már 110 perc lenne...stb) , a második díj egy közös fagyizás lenne (ha kicsúsztok a 2 órás keretből), vagy ha annyira el vagy szállva anyagilag, akkor mondhatnád azt is hogy a kétórás időkorláton belül mindenki kap 4000 Ft-ot zsebpénz kiegészítés gyanánt... stb... de így??? Csak magadra uszítod a "családodat", aztán majd kiköltöznek a HÁZADBÓL, és le se fognak c@rni...
Ha nő létedre jöttél volna ide panaszkodni, akkor teljesen másmilyen válaszokat kaptál volna.
Gondoljatok bele, ha idejött volna egy nő panaszkodni, hogy kupi van, akkor jöttek volna a válaszok, hogy miért nem dolgozol, úgyis otthon vagy, rakj rendet. (Ahogy ezt sokan meg is teszik.)
De nem, Sándor a kivétel, Sándor a férfi.
Hűű! Részvétem a családodnak!
Akikre azt írtad: "Ezek".
majd ird meg mit reagáltak
bár remélem a kuka mellől laptopról irod mobilnettel majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!