Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Na, milyen vagyok? Ma nekiállt...

Na, milyen vagyok? Ma nekiálltam és összeszedtem szemeteszsákokba az egés házból mindent ami nincs a helyén. Jól tettem?

Figyelt kérdés

Már úgy éreztem megfulladok!

Ami nincs visszarakva helyére , valszeg azért mert nincs neki gazdája, vagy nem tart már rá igényt-tehát mehet a szemétbe.

Elegem van a könyörgésből a kérlelésből .Látom , h mindenki carik rá a rendre. Unom már , h amit maguktól kellene észrevegyenek (2 kamaszlány +asszony)azt nekem kell kikényszerítenem.

10 zsáknál tarok:D , de még lesz:)

2011. márc. 28. 12:19
 41/93 anonim ***** válasza:
43%

ma 14:20

Pontosan ezt akartam én is írni.

2011. márc. 28. 14:29
 42/93 anonim ***** válasza:
76%

Az a te bajod, hogy túl sok pénzed van, és unatkozol! :) Jó, hogy a gazdagok ezekből a dolgokból családi problémát, botrányt tudnak csinálni. :) Hát, nem irigyellek titeket!

Megyek, csinálok a 2 éves kisfiammal egy jó kis kupit! Megjött hozzá a kedvem, és carok rá, hogy hogy néz ki a nappalink. :)

2011. márc. 28. 14:31
 43/93 anonim ***** válasza:
33%
Hát, gratulálok hozzá! Persze lehet, hogy a te gyereked éppen ettől válik majd rendszeretővé. Ki tudja?
2011. márc. 28. 14:37
 44/93 anonim ***** válasza:
96%

Itt mindenképpen el fognak ítélni Téged, Sándor! Ki ezért, ki azért. Én pl. azért, mert... Na jó, csak vicceltem. :D

Ha ilyen sok a pénz a háznál, tartsatok bejárónőt! Komolyan gondolom. Nálatok kisebb lesz a kupi, egy embernek pedig lesz biztos megélhetése, akinek eddig nem volt. Ráadásul te is kevésbé leszel ideges, több időd marad beszélgetni, megérteni, hogy miért is olyan a párod, amilyen. (Már ha van ilyen szándékod.) A nyugalom megfizethető! Ha pedig nem akarod erre használni a megvett időt/nyugalmat, akkor is lehet még hasznos. (Neked is, de a fentiek miatt annak, akinek munkát adsz, mindenképpen. A bérét meg levonhatod a gyerekek zsebpénzéből!) ;)

2011. márc. 28. 14:47
 45/93 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki hogy van élet a házadban!!!! Te tipikusan magadnak való vagy!!!

Majd úgyis kirepülnek a gyerekek akkor majd az lesz a baj hogy nem látod őket, nincsenek szanaszét a dolgok!

A szemeteszsákos dolog nem jó ötlet!!!

Inkább helyette vond be a CSALÁDODAT: csináljatok a rendrakásból szórakozást: pl versenyezzetek magatokkal péntek délután vagy szombat délután, mérjétek az időt, hogy hány perc alatt tudnátok rendbevágni az egész házat...lehetne fődíj is, pl után együtt elmentek pizzázni ha 2 órán belül sikerül (következő héten a határidő már 110 perc lenne...stb) , a második díj egy közös fagyizás lenne (ha kicsúsztok a 2 órás keretből), vagy ha annyira el vagy szállva anyagilag, akkor mondhatnád azt is hogy a kétórás időkorláton belül mindenki kap 4000 Ft-ot zsebpénz kiegészítés gyanánt... stb... de így??? Csak magadra uszítod a "családodat", aztán majd kiköltöznek a HÁZADBÓL, és le se fognak c@rni...

2011. márc. 28. 15:06
 46/93 anonim ***** válasza:
72%

Ha nő létedre jöttél volna ide panaszkodni, akkor teljesen másmilyen válaszokat kaptál volna.

Gondoljatok bele, ha idejött volna egy nő panaszkodni, hogy kupi van, akkor jöttek volna a válaszok, hogy miért nem dolgozol, úgyis otthon vagy, rakj rendet. (Ahogy ezt sokan meg is teszik.)

De nem, Sándor a kivétel, Sándor a férfi.

2011. márc. 28. 15:08
 47/93 anonim ***** válasza:
43%
Ahogy elnézem, itt is szorgalmasan pontoz a buzgó fiatalság, ha nem neki tetsző válaszok érkeznek.
2011. márc. 28. 15:22
 48/93 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként váljék egészségükre, ha ez olyan jóleső érzéssel tölti el a lelküket.
2011. márc. 28. 15:23
 49/93 anonim ***** válasza:
75%

Hűű! Részvétem a családodnak!

Akikre azt írtad: "Ezek".

2011. márc. 28. 18:10
 50/93 anonim ***** válasza:
64%

majd ird meg mit reagáltak

bár remélem a kuka mellől laptopról irod mobilnettel majd...

2011. márc. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!