Na, milyen vagyok? Ma nekiálltam és összeszedtem szemeteszsákokba az egés házból mindent ami nincs a helyén. Jól tettem?
Már úgy éreztem megfulladok!
Ami nincs visszarakva helyére , valszeg azért mert nincs neki gazdája, vagy nem tart már rá igényt-tehát mehet a szemétbe.
Elegem van a könyörgésből a kérlelésből .Látom , h mindenki carik rá a rendre. Unom már , h amit maguktól kellene észrevegyenek (2 kamaszlány +asszony)azt nekem kell kikényszerítenem.
10 zsáknál tarok:D , de még lesz:)
Ügyes vagy! (ha használható -a máltaiak beveszik, de csak ami használható, azt vidd)
egy tanács: gyorsan elvinni ,kivinni mert VISSZASZEDEGETIK! (ejnye, de jó kis pulóver, 10 éve itt van,de most vettem észre..stb)
Kiraktam a kuka mellé az udvaromban van.Pénteken kell kitenni a szemetet az utcára .Addig van (sírdogálva:)idejük átválogatni ha akarják.
Volt már ilyen.Kicsit lázadoztak de egy darabig nem volt kupi.És ami a legjobb átválogatás után is a zsákok fele kinn marad.(!!!)
Ezek csak venni tudnak (de azt szeretnek ám:), kidobni semmit akkor se ha rossz vagy ha nem használják már.
Mindig felajánlom a páromnak , h egy szavába kerül és már cuccolom is haza a jó édes anyukájához nagyon szívesen:)
Milyen érdekes, nálunk is ugyanez a helyzet. Azt hiszem, én is így fogok eljárni. :-)
28/F
szavazzatok le, de csak nekem tûnik ùgy, hogy egy asszony meg két kamaszàlàny utàn maradt kupi tényleg idegesìtô lehet? Gondoljatok màr bele!! Ha màr egy férfit kezd zavarni a rendetlenség, esetleg piszok, akkor ott tényleg nem kis dologròl lehet szò... Szerintem se dobd ki a dolgokat, csak mondjuk a gyerekeidnek addig ne add vissza amìg nem értik meg, hogy a normàlis, nyugodt csalàdi élethez nem disznòòlban kell élni!!! Hogy ùgy is lehet kellemes az élet, ha nem kell a fôldrôl ôltôzkôdni, vagy ha a fehérnemûit nem a kônyvek môgûl kell elôvadàszni... én el tudom képzelni, hogy ez zavarò, nem kell egy pedàns apàt lehurrogni azért mert érvényesìteni akarja az akaratàt, ami ràadàsul pozitìv hatàssal lehet a lànyaira!! Az asszonyra nem mondok inkàbb semmit, de gondolom volt honnan ellesni a példàt a csajoknak!
Hajrà faszikàm, ne hagyd magad!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!