Na, milyen vagyok? Ma nekiálltam és összeszedtem szemeteszsákokba az egés házból mindent ami nincs a helyén. Jól tettem?
Már úgy éreztem megfulladok!
Ami nincs visszarakva helyére , valszeg azért mert nincs neki gazdája, vagy nem tart már rá igényt-tehát mehet a szemétbe.
Elegem van a könyörgésből a kérlelésből .Látom , h mindenki carik rá a rendre. Unom már , h amit maguktól kellene észrevegyenek (2 kamaszlány +asszony)azt nekem kell kikényszerítenem.
10 zsáknál tarok:D , de még lesz:)
Én úgy értettem a történetre, ahol a főhős végül talált maga mellé egy nem túlművelt, ám rendes, dolgos társat. (De lehet, hogy tévedek...)
Amúúúúúgy:
Hajrá Sándor! :)
Én javasoltam a bejárónőt, pedig nem is vagyok annyira konfliktuskerülő alkat... (Párom a megmondhatója.)
"Egy ismerősöm - diplomás ember - kb. húsz évig sínylődött hasonló állapotok között az asszonyával."
Erre értettem. Hogy 20 évig sínylődött.
16:22
Anyuci ügyes, hogy egyedül tudott gondoskodni még egy gyerekről. Mármint gondolom egyedül hozta össze, ha apuci csak sajnálatból volt vele.
Vagy ez úgy működik, hogy "jajj úgy sajnállak szívem, gyere egy menetre"?
A kérdező az életem párja már csak nem 19éve.Ha valaki ismeri az én vagyok.Ő a világ legrémesebb pasija.19év alatt mást se csináltam,csak a holmijait pakoltam.Estén ként az ő holmijával van tele az egész lakás.A koszos büdös zoknija az egyik az ágyban a másik az ágy alatt.Ápolónő vagyok napi 12 órát letalpalok egyik kórtermből a másikba, este alig fér a lábam a cipőben.Mikor haza érek a konyha asztalon nincs egy tenyérnyi hely se.Kenyérhajtól mosatlan tányérig minden ott van.A két kamaszlányból az egyik tudtommal 11 éves,szóval még kisgyerek,de ő melegíti meg a kaját az apjának ,mert az nem ér rá.A gyakori kérdések és a honfoglaló nem igazán engedi.A jövedelme röhejes,a túlzások azok megvannak.Asztalos a lelkem épp,hogy fenntartja magát a műhely.A szennyes kosarat elméletben ismeri,használni már nehezebb.Porosan koszosan bele űl a fotelbe,naponta többször szedem össze utána a fűrészport amit behord(mikor éppen szabadnapos vagyok).Éjszakai túra után jó ha tudok aludni 2órát.Persze ő alszik reggel9 10óráig az nem gond.A nagyobbik lány 15 éves gimnazista bentlakásban,hétvégén van itthon.A befőttes üveg amit említ az ő gyűjteménye csak épp elfelejti említeni,hogy ő ürítette ki.
Na erre varjatok gombot.
Én eddig is el tudtam képzeli, hogy milyen nehéz helyzetben van a felesége / partnere. Azért az se felejtsétek el hogy egy ápolónő össze vissza dolgozik, nem úgy van ám, hogy egyik héten éjszakás a másikban reggeles, és nem csak 8 órákat dolgoznak... hanem azt is össze vissza ahogy éppen esik módon, és nem rajtuk múlik. Pl: hétfőn reggeles 8 órában, majd kedden éjszakás 12 órában...stb. Szerintem itt csak az tudja elképzelni hogy milyen így élni aki ápolónő. Ha valakinek nem sikerül elképzelnie, akkor gondoljon arra, hogy milyen az mikor valaki reggel hétre hazaesik, lefürdik, lefekszik hogy majd alszik, aztán kedves szomszédja reggel 8-tól elkezd fúrni faragni, kalapálni... aztán 11-kor abba hagyja, talán tud aludni 12-ig, aztán egy hül_ye gyerek az utcán elkezd visítani...vagy a kedves férje, elkezd az pincében visítóval dolgozni.... ja igen, és ennél a szakmánál olyan nincs hogy valaki leül...tudom, mert én is ápolónő lettem volna, voltunk szakmai gyakorlaton is , de én akkor azt mondtam, hogy minimálbérért, össze-vissza dolgozva én ezt nem vállalom... aztán lehet lepontozni, mint már sokszor írtam, mert nem érdekel!
De majd kíváncsi leszek hogy hogy fogjátok tépni a szátokat, ha kórházba kerültök és nem lesztek "kiszolgálva", ha nem ugrik a kedves nővérke a fájdalomcsillapító injekcióval ha fáj valamitek...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!