A szuleimmel lakok meg mivel tavkapcsolatban vagyok a baratommal nem mindig megyunk egymashoz es anyamekat neha zavarja ha tobb napot maradok ott vagy ilyenek engem meg idegesit hogy mit kell ezen lovagolni. Baj az ha 4 5 ejszakat baratomnal vagyok?
Ahonnan mindkét gyerek menekülne,egy már el is pucolt, ott van baj nem kevés,és nem a fiatalban kell keresni..
70F
Hát 100 km-re tényleg nem érdemes 1 napra menni. Így reális, amit csinálsz. A szüleidet zavarja, hogy itt a barátod, akkor ne csodálkozzanak, ha mindig te tűnsz el itthonról, hogy őhozzá menj. Talán olyan légkört kéne teremteniük, hogy a barátod szívesen legyen nálatok.
Igen, egyetértek, hogy amíg ilyenek a szüleid, majd aznap reggel szólsz nekik, indulás előtt, aztán maradsz, amíg maradsz. Telefonon el tudnak érni, ha valami baj lenne. És valóban, ezt az ő viselkedésük váltja ki.
Tarts ki, amíg elvégzed a sulit, aztán költözzetek össze, mindkettőtök szüleitől külön.
"Ezt erik el mert sztem ez kicsit tulzas 20 eves lettemre.:))"
Azzzigen, mekkora pofa kell ilyen hozzáálláshoz, azok után, hogy egy forintot se adsz a háztartásba, és még el is tartják a valagad! Tudod mi a túlzás 20 éves létedre? Hogy idáig jut csak a tudományod!
"Vagy miert baj ha megyek sok napra"
A szüleid mit mondtak, amikor felnőtt módjára leültél velük megbeszélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!