A szuleimmel lakok meg mivel tavkapcsolatban vagyok a baratommal nem mindig megyunk egymashoz es anyamekat neha zavarja ha tobb napot maradok ott vagy ilyenek engem meg idegesit hogy mit kell ezen lovagolni. Baj az ha 4 5 ejszakat baratomnal vagyok?
Mekkora a távolság? Ha 5-10 km, vagy egy településen vagytok, akkor azért egy-két éjszakánál többet egyszerre ne tölts ott. Legföljebb nyári szünetben.
Ő a szüleivel lakik? Ha igen, akkor lehet, hogy azért nem akarja, hátha terhére vagy a szüleinek. És ne mondd, hogy kérdezted, és mondták, hogy nem, mert ilyenkor ezt nem szokták bevallani.
A barátod is szokott nálatok lenni ennyit? Ha van kölcsönösség, akkor mindenki jobban elviseli. De ha anyukád természete miatt pont nem szeret nálad a párod, akkor ez patthelyzet.
Az se mindegy, mióta vagytok együtt. Hosszabb, mondjuk legalább egy éve tartó kapcsolatnál már a vaskalaposabb szülők is jobban megértik ezt.
4-5 éjszaka, az nagyjából 1 hét.
A szüleid nyilván nem a szüzességedet féltik, hanem a tanulmányaid miatt aggódnak, amit ők finanszíroznak, az eltartásoddal együtt.
Teljesen egyértelmű, hogy a pasidnál nem az online oktatással és a leckéddel foglalkozol! Egyébként milyen iskola az, ahol már csak egy pár hónap van hátra, amikor jószerivel 2 hónapja kezdődött a tanítás?
A párod anyukája szerint ez így rendben van, akkor költözz hozzájuk, elvégre nagykorú vagy és tartsanak ők el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!