Anyukam miattam akar ongyilkos lenni?
Sziasztok!
Anyukam par napja eltunt otthonrol egy veszekedes utan, ami az uj parja es koztem zajlott le. A neveloapukank, akit imadtunk a testvereimmel, 8 honapja hunyt el. A halala utan anyukamnak mar 4 honappal uj parja volt. Roviden, nem jovunk ki vele. Egyik este az anyukam nem jott haza munkabol, es felhivta a testveremet, hogy miattunk meg fogja magat olni. ( azert, mert nem segitunk eleget a hazimunkaban ) az uj parja kozben egesz nap undorito uzenetekkel bombazott, a telefont csak neki vette fel anyukank. Az egesz csalad erte izgult. Most irt nekunk a ferfi, hogy o elhozta tolunk, es majd valamikor visszajon haza hozzank, de egyedul nem engedi kozenk.
Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy az anyukank miattunk akarta megolni magat? Indoklasa szerint azert, mert nem segitunk eleget otthon. ( segitunk otthon, o kicsinyli a mennyiseget, de mindig probalunk egyre tobbet segiteni. )
En 18 eves vagyok, a hugom 12
Esetleg csináld meg te is ezt anyukáddal. Leléptek, papíron egy "meghalunk, mert te így akartad" felirattal. Utána rá lehet kérdezni, mi a véleménye az érzelmi zsarolásról?
A gyámügyes kollégáival beszélni titokban, főleg, akikkel jóban van. Valószínű visszamondják neki, őt meg kínosan érinti, hogy tudják, mit művel otthon. Attól hogy gyámügyes, ti még felkereshettek mást is.
Barcsak clickbait kerdes lenne:) Nem tudom milyen beteg embernek jutna eszebe ilyet kitalalni. De mindig akad par ilyen ember, kedves 33as valaszolo.
A nagyszuleink elott titkolnunk kellett a kapcsolatat, egyik nap elmondtuk nekik, mivel mar nem tudtunk kihez fordulni. Most azzal vadol minket anyukank, hogy szandekosan tonkretettuk a szuleivel a kapcsolatat, amiert elmondtuk neki. Pedig szo sincs rola, nem fordultak termeszetesen anyukam ellen, mindegyikunket probaljak vedeni.
Es igen, van egy hugom, es egy nagytesom is. Nem tudom miert ilyen hihetetlen, es miert nem hiszik el sokan a kerdest. Inkabb oruljetek, hogy nem kell ilyet tapsztalnotok, es ugy erzitek ilyet csak kitalalni lehet!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!