Anyukam miattam akar ongyilkos lenni?
Sziasztok!
Anyukam par napja eltunt otthonrol egy veszekedes utan, ami az uj parja es koztem zajlott le. A neveloapukank, akit imadtunk a testvereimmel, 8 honapja hunyt el. A halala utan anyukamnak mar 4 honappal uj parja volt. Roviden, nem jovunk ki vele. Egyik este az anyukam nem jott haza munkabol, es felhivta a testveremet, hogy miattunk meg fogja magat olni. ( azert, mert nem segitunk eleget a hazimunkaban ) az uj parja kozben egesz nap undorito uzenetekkel bombazott, a telefont csak neki vette fel anyukank. Az egesz csalad erte izgult. Most irt nekunk a ferfi, hogy o elhozta tolunk, es majd valamikor visszajon haza hozzank, de egyedul nem engedi kozenk.
Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy az anyukank miattunk akarta megolni magat? Indoklasa szerint azert, mert nem segitunk eleget otthon. ( segitunk otthon, o kicsinyli a mennyiseget, de mindig probalunk egyre tobbet segiteni. )
En 18 eves vagyok, a hugom 12
Ez egy mocskos, gusztustalan érzelmi zsarolás. Az ilyen nem anya.
Nem gondolja ő komolyan csak sakkban akar titeket tartani és tönkre akarja vágni a lelkivilágotokat. Önző és sokkal fontosabb neki a fsz mint a saját gyerekei. Gondolom a nevelőapátokat sem szerette, akkor nem lenne ilyen hamar másik pasija.
A legjobb ha szólsz a gyámügynek mert azt nem teheti meg hogy otthagy titeket, mivel a húgod kiskorú és ő a törvényes gyámja.
Az ilyen ocsmány némber megérdemli hogy megüsse a bokáját, megbukott anyaságból.
Ez tényleg nagyon undorító, anyád csak manipulálni akar. Sajnálom, hogy egy 4 hónapos kapcsolat fontosabb neki mint ti vagytok. :(
Keresd fel a gyámügyet, egyrészt mert ahogy az első is írta, nem hagyhatja magára a tesód, de még téged sem, ha még nem volt a 18.szülinapod!
Másrészt mert elég aggasztó, hogy az új fsz undorító üzeneteket írogat nektek, nehogy beváltsa amiket leírt. Mutasd meg az üzeneteket is a gyámügynek!
Hogy hogy fogod majd feldolgozni, hogy anyád egy riherongy manipulátor, azt nem tudom, az én anyám is ilyen volt(bár ő nem pasizott szerencsére) nekem csak úgy sikerült, hogy elköltöztem és megszakítottam vele minden kapcsolatot, de gondolom nem szeretnéd ott hagyni a tesód, amit meg is értek. Nagyon sok kitartást nektek!
Koszonjuk szepen mindenkinek!
Mar betoltottem a 18-at, lassan 19 vagyok. A gyamugy nem opcio, az a foglalkozasa ( milyen ironikus... )
Egy jo pszihologust mindenkeppen fel szeretnek majd keresni a jovoben, nem tudom, hogy a mostani helyzetben mennyire lesz megoldhato.
Az erettsegimen ugyanezt csinalta szinte, akkor is kiakadt valamin annyira, hogy eltunt es direkt elintezte, hogy ne tudjuk elerni. Akkor vettunk neki gyonyoru viragokat, hogy mire hazaer legyen jobb kedve, de ra sem nezett. Igy kellett letolnok az erettsegi hetet, es most ugy nez ki a vizsgaidoszakom is hasonloan fog alakulni.
Nem félj, nem te vagy a hibás
Hanem az anyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!