Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ongyilkos akar lenni a baratom...

Ongyilkos akar lenni a baratom? Segitseg!

Figyelt kérdés
Hosszu ideje depresszios mar, nem talal munkat es nagyon maga alatt van. Kulfoldon vagyunk, igy nem tudom kihez fordulhatnek segitsegert. A csaladjaval sem tul jo a kapcsolata, a barataival is megszuntette a kapcsolatait. Az utobbi idokben pedig egyre furcsabban viselkedik ezert kicsit utana neztem mit csinal a telefonjan. Ongyilkossagi modszereket kutat, leginkabb az agy oxigenhianyos allapotba juttatasa erdekelte es hogy hogyan tudja a nyaki utoeret elkotni. Kiszedte az egyik cipojebol a fuzoket mar es a bucsulevelet es megtalaltam. En nem sokat tudok errol. Tud maganak artani azokkal a cipofuzokkel? Megtudja olni magat vele? Valaki segitsen, nen tudom mennyi ido van meg hatra.
2015. ápr. 12. 15:12
 1/7 anonim válasza:
És ha ezt tudod, miért nem mentél el egy pszichológushoz tanácsot kérni? Ő akarja, hogy segíts neki?
2015. ápr. 12. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Csak divatozik.
 3/7 anonim válasza:
 4/7 A kérdező kommentje:
O nem akarja. Titkolozik inkabb. Azert nem mentem el, mert kulfoldon elunk es nem tudok annyira angolul, hogy ezt megtudjam tenni.
2015. ápr. 12. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Akár külföld, akár nem, fog meg a barátod és menjetek el kórházba. Ha kell, akkor erőszakosan vidd oda, de az életéről van szó. Majd ott ellátják.
2015. ápr. 12. 15:18
 6/7 anonim ***** válasza:

,,Azert nem mentem el, mert kulfoldon elunk es nem tudok annyira angolul"

Fogod magad és webforditóval, vagy bármivel megoldod azt, amit mondani szeretnél. Leírod egy papírra és odaadod az orvosnak és próbálsz mutogatni.

Nem olyan vészes, csak fel kell magadat találni!

kicsit élelmesebben!

2015. ápr. 12. 15:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Miért nem beszélsz vele? Kérdezd meg miért akarja ezt csinálni és mond meg neki aggódsz érte. Hány évesek vagytok? Mi volt a célotok? Kimentetek külföldre, de volt akkor munkátok? Vagy elvesztette idővel? Vagy hogy mentetek ki? Tartsd benne a lelket, lehet azért van ez, mert nem látja a jövőt így, beszélj vele!
2015. ápr. 12. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!