Anyukam miattam akar ongyilkos lenni?
Sziasztok!
Anyukam par napja eltunt otthonrol egy veszekedes utan, ami az uj parja es koztem zajlott le. A neveloapukank, akit imadtunk a testvereimmel, 8 honapja hunyt el. A halala utan anyukamnak mar 4 honappal uj parja volt. Roviden, nem jovunk ki vele. Egyik este az anyukam nem jott haza munkabol, es felhivta a testveremet, hogy miattunk meg fogja magat olni. ( azert, mert nem segitunk eleget a hazimunkaban ) az uj parja kozben egesz nap undorito uzenetekkel bombazott, a telefont csak neki vette fel anyukank. Az egesz csalad erte izgult. Most irt nekunk a ferfi, hogy o elhozta tolunk, es majd valamikor visszajon haza hozzank, de egyedul nem engedi kozenk.
Hogyan lehet azt feldolgozni, hogy az anyukank miattunk akarta megolni magat? Indoklasa szerint azert, mert nem segitunk eleget otthon. ( segitunk otthon, o kicsinyli a mennyiseget, de mindig probalunk egyre tobbet segiteni. )
En 18 eves vagyok, a hugom 12
Hetes valaszolo, a hugomnak es magamnak szeretnek majd pszihologust keresni, nem fogom soha sem egyedul hagyni. Amint lesz onallo keresetem es el tudok majd koltozni, viszem magammal.
Édesapám Írországban él. A masik testverunk az orszag masik felen, az egyetem engem elegge kot, nem tudnank elmenni hozza. Es o egyelore rank merges, mivel felhivta az anyukank ot, hogy miattunk megoli magat.
Biztosan anyukam is ugy erzi, hogy neki van igaza, ezert nem tudom magambak eldonteni, hogy o a hibas vagy en. Vilagon mindennel jobban szeretem ot ennek ellenere is, viszont tudom, hogy nem lehet normalis eletem, ameg ez igy megy. Rettenetes erzes, hogy tudom, feleannyira sem szeret engem, mint en ot.
Kizárt, hogy ő legyen ott az egyetlen gyámügyes. Munkatárs, főnöke, akárkit keressetek fel.
Az ilyen nem anya. Apádtól, tesódtól kérj támogatást, és indítványozd, hogy te legyél a húgod gyámja. Nem hagyhatod még 6 évig ennél az instabil rohadéknál. Bár tesódról is megvan a véleményem, hogy anyád pártján áll.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Hm. Érdekes, egyre fiatalabbak vagytok...
Kedves 15os!
Van egy nagytestverem is!:) nem feltetlen kell mindig mindenbe belelatni a rosszat, mi hasznunk szarmazna belole, ha mast kort irunk ki? Mas szemely irta, nem pedig magamat szeretnem fiatalanitani. De gratulalok, hogy talaltal valamit, amibe bele tudsz kotni;)
Nyugi.
Az ilyen patkány nem öli meg magát...:)
Apukam segitene, de kulfoldon el.
Alapbol nagyon jo volt a kapcsolatunk, egesz addig ameg be nem lepett az eletunkbe ez az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!