Szülők mennyire főznek rátok, friss házasokra?
Figyelt kérdés
Friss házasok vagyunk (1,5 év) és várjuk első babánk. Külön háztartásban élünk. Érdekelne, ki mennyire fogadja el azt, hogy a szülők küldeni akarnak főztöt? Eddig volt, hogy pakoltak,(főleg anyósom) míg nem voltunk osszehazasodva vagy míg egyetemisták voltunk. De egy külön családkent már én is szeretném félvenni ezt a szerepet és úgy érzem, most szabály szerűen harcolunk egymással, mint két nő. Legszivesebben azt mondanám, mindenki főzzön a saját házában a saját családjára, de ha vendégségbe megyünk (pl ünnep) nyilván a másik fél vendégül lát. Plusz nyilván ha baj lenne, v olyan helyzet adódik, segítenénk fozessel a másikon. De azzal, hogy kaját küld, úgy érzem, tőlem veszi el a szerepet vagy gondoskodást. Mi a véleményetek?2020. nov. 18. 16:37
31/33 anonim válasza:
Ezaz asszonyok főzzünk. Ezt senki nem veheti el tolunk
32/33 anonim válasza:
Egy évben kb 4x kapunk ételt párom nagymamájától de anyám annyira se főz, mint én, én minden 2. nap főzök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!