Szerintetek mit tegyek?
Nehéz ügy, talán el lehetne hívni az asszonyt valami női csoportba, ahol fejlődhetne. Nem feltétlenül a gyámügynél kell jelentgetni az illetőt, mert mondjuk kva egészségtelen, amit művel, másrészről viszont lehet, hogy tök szeretetben élnek. Ki tudja? Te igen? Nem tudom, hogy fel bírnád-e vállalni annak a felelősségét, ha elveszik a gyerekeket a szüleiktől?
Egyébként pedig ezt a tévhitet egyszer és mindenkorra el kéne felejteni, hogy valaki a CSP miatt szül, az az összeg egy légypiszok ahhoz képest, amibe egy gyerek akár alap ellátása is kerül. A Csok, meg a babaváró már inkább, de annak meg feltételei is vannak, hogy fel tudd venni.
Egyébként sok értelmiségi, melletverős fiatal pár is felveszi, csak mondom, ahol gyereket se akarnak igazán, vagy ugyanúgy "csak" otthon van a nő 4 gyerekkel, de hát ugye ők fehérek, meg diplomásak,LOL. Nézd, nem mondom, hogy alaptalan az aggodalmad, meg jó az, amit látsz, megértem a tenni akarásod és a jószándékod is, de azt hiszem a dolog nem olyan fekete-fehér, mint amilyennek látod.
Először is. Ilyenért még a legputribb kisebbségiektől sem vesznek el gyermeket.
Értesítheted a gyámügyet, de nem fog érdemben történni semmi.
Az, hogy kivonult 1-2x a gyámügy sem jelenti, hogy kiakarták emelni a gyerekeket. Ha gond van kapnak 1 listát mit kell korrigálni, csak nagyon nagyon végső esetben emelnek ki gyereket családból, de ahhoz nagyon súlyos elhanyagoltságnak bántalmazásnak kell történnie.
Én személy szerint őszintén megmondom:rühellem mikor gyermektelen akar más életébe okos lenni.
Tudod ha annyira de annyira rossz lenne a helyzet az óvóda a védőnő a háziorvossal vagy gyemrekorvossal karöltve már rég lépett volna.
Az, hogy terhesen dohányzik (igen undorító) vagy mire költenek.. Nem jogosít téged semmire sem fel, mert semmi közöd más pénztárcájához.
Had kérdezzem meg Te ki vagy a történetben?
Férjem nevelőszülőknél nevelkedett, nehogy azt hidd hogy olyan szuper dolog.
Nekünk van is a családban férjem húgáék. Képzeld járt ki hozzájuk a gyámügy sokáig. Érdemben semmi sem történt! Pedig jelzett az ovi, az iskola.. Sőt eredetileg azért költöztek A-ból. B-be mert ott a szomszédok jelentették őket. 4 gyerek van, sógornőmék isznak, a gyerekek neveletlen vadrácok, lopnak, koszosak és nem azért mert elvannak hanyagolva. Nem. Szimplán olyanok mint a disznók..
No ezért írtam, hogy hidd el lopikula nem fog történni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!