Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a 19...

Mit szólnál ahhoz, ha a 19 éves lányod elmondaná, hogy ő leszbikus?

Figyelt kérdés

És már többször is szexelt már lánnyal.

El tudnád fogadni szülőként, hogy a lányod a lányokat szereti?

Megváltozna a viszonyotok?

2020. nov. 8. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
26%
Szégyen
2020. nov. 30. 10:27
 32/88 anonim ***** válasza:
41%
Az érintett szülők ezt azért élik túl merthát a ők alapból liberális szülők. (Hajlam mellett a környezet is fontos) A mi családunkban az volt maga a lázadás ha úgy randiztunk ellenkező neművel gimnazistaként (de már inkább végzős korban) hogy nem álltunk mindenből 5-re vagy min 4 re illetve témazáró vagy maga az érettségi közeledett. Lebukás esetén akkora balhé hogy a szomszédok azt hitték kicsaptak minket a suliból vagy rendőrségi ügyünk van. Na egy ilyen közegben senkinek az agya felső kispolcán nem jutna eszébe rátenni egy lapáttal azáltal hogy azonos neművel szexuál
2020. nov. 30. 11:18
 33/88 anonim ***** válasza:
94%
Meglepne elsőre. Picit talán aggodalom lenne bennem, hogy esetleg így nehezebb lesz az élete. De nézném a jó oldalát. Legalább nem lesz terhes. De hogy 2 lány mit csinál együtt az ágyban. Na az nagyon nem az én dolgom úgy gondolom. :)
2020. nov. 30. 15:08
 34/88 anonim ***** válasza:
95%
Én elfogadnám, mondjuk az is hozzátesz hogy biszexuális vagyok. De ha hetero lennék akkor se ítélném el. Bárki aki nem bántja nem egy olyan ember aki tönkreteszi mentálisan mint fizikálisan addig ő lehet azzal a valakivel.
2020. nov. 30. 16:31
 35/88 anonim ***** válasza:
90%
🤷‍♀️
2020. dec. 1. 18:07
 36/88 anonim válasza:
61%
soha sem tudnám elviselni isten őrizz ettől nem itélem el más ilyem beállítottságát de a lányomnak legyen férje családja és normális élete
2021. márc. 20. 06:32
 37/88 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék,hogy bízik bennem ennyire, és tartja olyan jónak és erősnek a kapcsolatát velem,hogy el merje mondani. Nyilván neki is nagyon nehéz lehet ez. Ez ellen nem tud tenni. 2 dolog történhet vagy elfogadod és akkor nagyon boldogok lehettek vagy ellenkezel és elmarod a lányt magadtol..
2021. márc. 23. 07:10
 38/88 anonim ***** válasza:
95%
Semmit se szólnék. Semmit se változtatna. Elfogadnám. Megnyugtatnám, hogy ettől ugyanúgy szeretem. Mégis mi egyebet kéne csinálni? Megverni, vagy kitenni itthonról valamiért, amiről nem tehet? Ugyanmár.
2021. márc. 23. 09:13
 39/88 anonim ***** válasza:
90%

Semmit. Attól még a lányom lenne. Olyan helyen, ahol én lakom, kell hozzá bátorság, hogy ezt felvállalja az ember.

Off.: Én engedném azt is, hogy a leszbikusok összeházasodhassanak és gyerekük legyen, de a melegfelvonulásoknak semmi értelmét nem látom. Ez magánügy, nem kell kiteregetni.

2021. márc. 23. 09:20
 40/88 anonim ***** válasza:
95%

Még a "lány" vagyok, biszex, a szüleim nem tudják, 1 testvérem tudja csak a 3-ból, meg közelebbi barátaim. Alapvetően nyitott vagyok és beszélek a szüleimmel meg azt hiszem szeretve vagyok, de a megnyilvánulásaik elég homofóbok (még az az 1 tesóm is ilyen, aki tudja (véletlen tudta meg)). Szóval tudom, hogy nem könnyű dolog ezt felvállalni, nem mindig szívélyes a fogadtatás. Ma is majdnem elárultam anyának az irányultságom egy vicces elszólással, amit végül lenyeltem.

Szóval, ha a lányom leszbikus lenne, azt mondanám. "Rendben. Biztos vagy benne? Szeretnél beszélni róla?" és (ha engedi) leülnék vele megbeszélni az én saját kamaszkori érzéseimet és azt, hogy az én házamba nyugodtan hozhatja a barátnőjét, szívesen látom, ha végül mégis fiú mellett kötne ki, beszélnék vele, hogy tényleg vonzódik-e hozzá vagy társadalmi nyomásból teszi. Elmondanám neki, hogy az ő saját boldogsága a legfontosabb a világon és olyan nemű emberrel jön össze, amilyennel csak akar.

A férfiak is, nők is vonzóak lehetnek. Miért ítélném el azért, mert lefekszik olyannal, akit vonzónak tart?

19/l

2021. márc. 23. 20:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!