Mit szólnál ahhoz, ha a 19 éves lányod elmondaná, hogy ő leszbikus?
És már többször is szexelt már lánnyal.
El tudnád fogadni szülőként, hogy a lányod a lányokat szereti?
Megváltozna a viszonyotok?
Gondolom te vagy a lany. Igazabol ezt neked kell latni, hogy mennyire konzervativak a szuleid, en hiaba mondom, hogy elfogadnam, nalatok nem biztos, hogy igy lesz.
Viszont ha el is mondod, szerintem felesleges kiemelni, hogy mar tobbszor szexeltel lanyokkal, szerintem egyik szulo sem szivesen hallana azt, hogy a gyereke hanyszor szexelt es kivel.
Tovabba, ha azt latod, hogy egyaltalan nem elfogadoak, es meg veluk elsz, es toluk fuggsz, akkor szerintem ne eroltesd a temat, mert ha emiatt kidobnak, akkor bajban leszel. Sajnos vannak ilyen szulok.
Ugyanúgy mintha azt mondaná, hogy "hetero vagyok, és már több férfival is lefeküdtem".
Oké édes kislányom, és ez engem hol érint? Tudok ellene tenni? Nem. Kéne érte tennem? Nem.
Nem tartozik a szüleidre a szexuális életed, majd ha lesz egy komoly párkapcsolatod és be akarod mutatni, na akkor ugyanúgy reagálnék, mintha Józsit mutatnád be.
Jöjjön, ismerkedjünk meg, ti pedig legyetek boldogok egymás szeretetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!