Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a 19...

Mit szólnál ahhoz, ha a 19 éves lányod elmondaná, hogy ő leszbikus?

Figyelt kérdés

És már többször is szexelt már lánnyal.

El tudnád fogadni szülőként, hogy a lányod a lányokat szereti?

Megváltozna a viszonyotok?

2020. nov. 8. 15:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
95%
Miért változna meg a viszonyunk? Engem nem zavarna, úgy éli az életét ahogy szeretné. Ha egy másik nő mellett boldog, akkor legyen úgy. :)
2020. nov. 10. 14:17
 22/88 anonim ***** válasza:
83%

"Miért pontozzátok le aki olyasmiket ír, hogy pszichológushoz vinné, vagy kitagadná, stb.?"

Mert aki azt állítja, hogy ilyesmi miatt pszichológushoz vinné a gyerekét, az nagyon tájékozatlan ebben a témában, aki pedig úgy alkot valamiről véleményt, hogy nem ért hozzá, annak a véleményét én nem tekintem hasznosnak.

Egyébként meg nagyon szomorú, hogy degradáló módon "LMBTQ-harcos mami"-nak van titulálva az, aki elfogadja, hogy az emberek sokfélék.

2020. nov. 10. 14:28
 23/88 anonim ***** válasza:
91%

21 éves koromig csak barátnőim voltak, úgyhogy azt ajánlanám neki élje boldogan az életét, én is úgy tettem.

Aki szerint attól lesz valakiből jó ember, hogy férfira vagy nőre vágyik, na azt küldeném pszichológushoz.

N

2020. nov. 10. 14:44
 24/88 anonim ***** válasza:
15%

Nem azt neveztem LMBTQ-harcos maminak, aki elfogadja az emberek sokféleségét, hanem azt, aki ezt nagy büszkén benyögi egy ilyen kérdés alá, a való életben meg már házas minden gyereke, vagy sose volt neki, vagy ha van neki és bevallaná, akkor úgy tagadná ki mint a huzat, mert "felőlem más lehet b*zi, de nem az én gyerekem"

Szerintem ez undorítóbb viselkedés, mint gondolkodás nélkül beállni egy eszme mögé, mégha az pozitív üzenet is fogalmaz meg.

2020. nov. 10. 17:31
 25/88 anonim ***** válasza:
26%
Én örülnék, ha a húgom előállna ezzel. Lehet akkor már lazább lenne a viszonyunk. En bi vagyok és nagyon ellenére van. 24L
2020. nov. 10. 17:35
 26/88 anonim ***** válasza:
97%

"Nem azt neveztem LMBTQ-harcos maminak, aki elfogadja az emberek sokféleségét, hanem azt, aki ezt nagy büszkén benyögi egy ilyen kérdés alá, a való életben meg már házas minden gyereke, vagy sose volt neki, vagy ha van neki és bevallaná, akkor úgy tagadná ki mint a huzat, mert "felőlem más lehet b*zi, de nem az én gyerekem""

Ennek szerintem pont az ellenkezője szokott gyakrabban előfordulni. Az emberek hajlamosak kivételezni azzal, akit személyesen ismernek. Minden meleg "mocskos b.zi", kivéve az ő gyerekük, ő nem olyan, ő a "normálisabb fajta".

2020. nov. 10. 18:05
 27/88 anonim ***** válasza:
94%

"

Szerintem ez undorítóbb viselkedés, mint gondolkodás nélkül beállni egy eszme mögé, mégha az pozitív üzenet is fogalmaz meg."

Elnézést, totál értelmetlenül fogalmaztam.

Pont ezt tartom undorító viselkedésnek (beállni egy eszme mögé)

26-os, legyen igazad, ez még mindig jobb lenne.

Én sajnos csak az ellenkezőjét tapasztalom az ismeretségi körömben :(

2020. nov. 10. 19:01
 28/88 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom ez még mindig tabu témaként van kezelve. Én eldogadnám, nekem az a fontos hogy a gyerekem boldog legyen.
2020. nov. 11. 06:33
 29/88 anonim ***** válasza:
100%
Nem haragudnék érte hiszen szülőként más ként fogja fel az ember mint egy idegen. 41N
2020. nov. 12. 05:03
 30/88 anonim ***** válasza:
93%
Nem örülnék neki, de ez van.
2020. nov. 29. 19:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!