Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kapott már valaki bűntetést,...

Kapott már valaki bűntetést, mert nem tudott menni a gyerekért amikor láthatása lett volna?

Figyelt kérdés
Az exem minden ilyen alkalommal jelentget a gyámügyön ha pl dolgozok vagy más dolgom van
2020. nov. 8. 11:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ez így mind szép és jó, de ha megvonják a láthatási jogom akkor azzal hol van beljebb az a szegény anyuka akinek amúgy se lehet programja miattam? Meg pl mit takarnak azok az ugazolt költségek amiket meg kell térítenem? Pl én dolgozok szombaton ő meg otthon maradt a gyerekkel ahelyett hogy a barátnőivel shoppingolt volna azon mi a költség? Ezt tényleg laikusként kérdezem, mert ez így szép és jó hogy valaki egyszer egy számítógép asztal mögött megfogalmazta, de ebben nem látom a valóságban hol van realitása. Azt mondták nekem annó a gyámügyön, hogy én követelhettem volna rajta az üzemanyag költségem amikor nem egyszer bejátszotta, hogy odamentem a gyerekért és mikor már odaértem benyögte hogy nem vihetem el mert beteg. Jah és nem közel laknak. De én voltam olyan jófej, hogy a gyerek miatt nem követeltem rajta semmit. Ha meg rajta múlna akkor most egy elmaradt láthatás miatt is börtönbe csukatna, mert nem bírja elviselni, hogy van valakim és boldog vagyok. De látom azért itt is akadnak rosszindulatú elvált anyák bőven
2020. nov. 9. 08:05
 22/28 anonim ***** válasza:
94%
Na, olyankor például miért nem kérted, hogy pótolja be a làthatást? Akkor lett volna jogod.
2020. nov. 9. 08:58
 23/28 A kérdező kommentje:
Kértem, meg is ítélték, de nem tartotta magát hozzá. Felhívtam a gyámügyet, hogy ezt jelezzem, azt mondták hát ez van, többet nem tehetnek
2020. nov. 9. 09:06
 24/28 anonim ***** válasza:
33%

Leírta korábban ,hogy kérte de az anyuka ebben nem volt partner.

Nemtudom miért ekézik sokat az apát, ha munkahelye miatt nem tud menni, ha nem megy elküldik ....nem lesz/kevesebb lesz a gyt akkor meg az lenne a baj.

2020. nov. 9. 09:07
 25/28 A kérdező kommentje:
Lehet nehéz elképzelni, de ennek a nőnek csak az számít, hogy engem szivasson. Olyan is volt, hogy szombat délelőtt dolgoznom kellett és próbáltam megbeszélni vele, hogy pl az anyám megy el a gyerekért. De köti az ebet a karóhoz, hogy rajtam kívül másnak nem adja oda. Próbáltam vele nem egyszer megegyezni, hogy ne a saját sértettségét nézze, hanem a gyereket, de nem hajlandó együtt működni.
2020. nov. 9. 09:17
 26/28 anonim ***** válasza:

24, nem írta le korábban, két külön szituról beszélünk. Ezért lett a törvény is idézve. Ha dolga van és nem megy, anyuka nem köteles pótolni a láthatást. Szemétség, de ez a jog. Ha viszont apuka megy oda hiába, mert helyben közli, hogy nem adja a gyereket, akkor joga van a pótlásra, és ahogy anyuka rohangál a gyámügyre, ő is megteheti.

Én se nem anya nem vagyok, se nem elvált, szóval nem kell rámcitálni a rosszindulatot, de ha anyuka szívózik a jogaival, akkor ezt fordítva is meg lehet tenni. A "gyerek miatt ráhagyom" bullshit. A gyereknek nem jó, ha azt érzi, hogy az apjának sose kell.

2020. nov. 9. 09:22
 27/28 A kérdező kommentje:
26os csak éppen az a külömbség, hogy ő egy utcányira lakik a gyámügytől, dolgozni nem szokása, úgyhogy van ideje minden nap oda futkozni, biztos ennyire unatkozik. De én hétfőtől péntekig minden nap dolgozok, plusz 50 kmt kell utaznom, mert csak az a gyámügy intézkedhet ahol a gyerek lakik. Pl most azért nekem nem éri meg lemenni, hogy visszaköveteljem az üzemanyag költségem, mert akkor ugyanott vagyok. Nem mellesleg a helyi gyámügyesek hozzáállása is elég érdekes. Ha én akarok segítséget kérni akkor rendszerint leráznak, anyuka meg bármiért bemegy már engem hívogatnak meg megy a fenyegetőzés.
2020. nov. 9. 09:30
 28/28 Carragher_x ***** válasza:
0%
A gyereket minél előbb ki kell szabadítani abból a beteg környezetből, amiben egy ilyen "anya" tartja.
2020. nov. 10. 02:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!