Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan oldhatnám ezt meg a...

Hogyan oldhatnám ezt meg a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék venni egy terep motort hobbi célra, tehát nem utcán motorozni vele, ami csakugyan tartogathat veszélyeket.

Viszont erről a szülők hallani sem akarnak (már látom előre).

Dolgozom, tehát nem kellene adjanak nekem egy fillért sem, viszont ez nem számít.

23/f

2020. nov. 3. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
23 éves vagy és van saját pénzed. Nem értem hogy miért kell az engedélyük.
2020. nov. 3. 22:33
 2/7 Savlekotő ***** válasza:
100%
Van rá pénz megveszed,ha meg egy motor önálló döntés éket ver a kapcsolatotokba van ott gond más is.
2020. nov. 3. 22:34
 3/7 Reichenhaller válasza:
97%
Felnőtt vagy saját pénzedből van. Vedd meg ha azt szeretnéd váltsd valóra a celjaidat!
2020. nov. 3. 22:57
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Kérdezzeg engem. Engedélyezem! Hivatkozz a királyra!
2020. nov. 3. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

Én nem vennék, vegyél akkor supermotót, azok is bivaly módon mennek. A terepmotor üzemórás, 30óra és dugattyú csere, pár óránként olaj, hidd el nem arra való amire te gondolod. A gazdagok kiviszik krossz pályára futón, 2órát csapatják, hazaviszik szétrobbantják, cserélik amit kell és jövő hétvégén ismét mennek.

A supermotó meg utcai krossz amin minden szabályos, nem kell menekülni rendőrök elöl és rendszámos..

2020. nov. 4. 06:52
 6/7 anonim ***** válasza:
28%
Nem akarják, hogy megdögöljél.
2020. nov. 4. 07:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Egy az, hogy nem dögölnék meg, nem vagyok olyan szerencsétlen mint te! ;)

A másik pedig, hogy nem baj, hogy üzemórás, pontosan tudom, hogy mivel jár. Az utcai motorozás supermotoval stb nem érdekel.

2020. nov. 4. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!