Mit tudok kezdeni ebben az esetben a szüleimmel? Nagyon elvagyok keseredve.
Sehogy. Majd lehet megpuhulnak a kisbaba lattan, ha a kezukbe adod, vagy latjak...
Neked ez romantikusnak tunik, de realisan belegondolva ijeszto. Meg akkor is, ha kamu.
Szia.
Szerintem süs egy finom süteményt. Vidd át a szüleidnek és kezdj el velük beszélgetni. Ahoz, hogy ez megokdodjon tenned kell. Tudom nehéz hogy csak te próbálsz tenni. De erős vagy. Beszélj velük. Mond el nekik, hogy mindened megvan neked és a babának is. Mond el hogy biztos állása vsn a párodnak. Menj el anyukáddal fagyizni, vásárolni, babaruhat venni. Tegyél meg mindent. Ha mehg születik a pici ott ledznek melletted. Csak féltenek. Remélem tudtam segíteni ❤️
Várj velük,legyen egy kis türelmed feléjük.
Valahol érthető is,hogy egy kicsit ódzkodtak tőle.
Hiába korholjátok a kérdezőt, a gyerek már meg fog születni, bármennyire is nem volt jó döntés... a kérdés nem erre vonatkozott.
Kérdező, szerintem ha megszuletik a baba, jobban meg fognak békélni ezzel a helyzettel. Viszont amivel a legtöbbet tudjatok tenni a hosszú távú jó kapcsolatért, az az, hogyha a párod és te is továbbképzitek magatokat, hogy minél jobb munkához és ezáltal nagyobb bevételhez jussatok. És ha már úgy sikerült, hogy most jön az első gyerek, természetesen jópár évre most álljatok is meg, és ne legyen testvére csak ha már megvan a kellő egzisztenciátok hozzá.
18 évesen egy 6 éves "kapcsolattal" olyan mintha az elején lennétek. Mert Te gyerek voltál a 6 év legnagyobb részében. Elhamarkodott dolog tervezni babát, hisz mindketten nagyon fiatalok vagytok még. Később jöttök majd rá, hogy mi mindenről maradtatok le az óriási kapcsolatotok miatt. Ami gyerekkapcsolat volt. Gyermeki szerelem. Most jönnek a komoly, felelősségteljes dolgok, ami majd próbára tesz. Mindenkinek van 1-2 ilyen ismerőse, aki gyerekkora óta... Na hát tudjuk mi a vége.
Legutóbb a szomszéd lány volt így, egy egyetemre mentek továbbtanulni, kíváncsi voltam, mikor nyílik ki a szemük, és válnak ketté útjaik. Még 1-2 évig húzták, és nagyon gyorsan lett mindkettőnek új, érett kapcsolata.
A másik a volt osztálytársam, ott gyermek is született. 1-2 év után elváltak. Új feleség, új gyerek, újabb válás. A srác most pótolja, amiről anno sajnos le maradt. Nem szabadna ilyen "komoly" kapcsolatokba belefeszülni gyerekként. A szülők is hibásak, hogy felnőttként kezelnek gyerekeket. A szomszéd házaspár is családtagként kezelte a lánya barátját. Könnyes szemekkel nézték őket milyen édesek együtt. Hát nagyon édesek voltak, aztán mindkettő megkívánt valami mást, valami nem gyermekit. :)
Boldog babavárást, kitartást. A szüleid hozzáállása érthető. Elhamarkodtátok. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!