Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagy baj, ha 22 évesen a...

Nagy baj, ha 22 évesen a szüleimmel élek, és bár én is keresek pénzt, a szüleim kezelik a pénzügyeimet, mert én lusta vagyok hozzá?

Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 16:35
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Nem hiszem, hogy egy 22 éves embernek a szülei kezelnék a fizetését:D meg bármiféle pénzügyeit, mikor a szülei tartják még el:D
2020. aug. 2. 16:40
 2/10 A kérdező kommentje:
nyáron majdnem annyit keresek, mint a szüleim, évközben meg az ösztöndíjakból/alkalmi munkákból kijön a havi 100.000. forint. Nem igazán ők tartanak el.
2020. aug. 2. 16:42
 3/10 anonim ***** válasza:
98%
Igen, baj. Pl. milyen pénzügyeid vannak? Miért vagy lusta?
2020. aug. 2. 16:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Albérlet fizetés évközben, edzőterem, kaja. Kb. ennyi. Illetve autóra gyűjtök.
2020. aug. 2. 16:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Elfelejtem a határidőket, épp nem vagyok otthon, amikor kéne pénz.
2020. aug. 2. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
96%
igen, probléma. Engem nem zavar.. de neked sz@r lesz majd 30 évesen megtanulni, hogy mi az a közüzemi számla.
2020. aug. 2. 16:51
 7/10 anonim ***** válasza:
98%
Az ilyet hívják életképtelennek.
2020. aug. 2. 16:58
 8/10 anonim ***** válasza:
95%

Igen, nagy baj. Nem az, hogy a szüleiddel élsz, azzal nincs gond.

Viszont hogy a pénzzel nem tudsz bánni, az komoly probléma ennyi idősen. Nulla felelősséget vállalsz, ami később még a munkavállalás során is nagyon komoly gondot fog jelenteni. Nem ártana megrázni magad és elkezdeni felelős felnőtt módjára viselkedni. Szüleid helyében én nem kezelném a pénzedet.

2020. aug. 2. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
wow hallod, és akkor majd odaadják neked az orvosi diplomád mondjuk, és hozzád kéne elmennem meg rád hallgatnom, miközben egy szimpla számlát és cipőfűzőbekötést is anyuci végez? de most komolyan, nem ciki, hogy "jajj srácok, várjatok, előbb meg kell kérdeznem a mamát, hogy vane annyi pénzem, mert én olyan buta vagyok hogy ezt is képtelen vagyok kezelni?"
2020. aug. 2. 21:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, baj :-) Éppen ideje lenne a kezedbe venni a saját pénzügyeidet, és megtanulni mi az a felelősség.
2020. aug. 3. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!