Szerintetek az èn esetemben egèszsègtelen a szüleimmel èlni?
Szerintem ha van egy felügyeletre szoruló beteg gyereked, akkor maradj ott ahol vagy, a szüleidnél.
Vannak élethelyzetek, ahol ez muszáj és nem az egészséges, vagy egészségtelen kategória, hanem szükséges.
Ha esetleg lesz megint párod, akkor majd különköltözöl, bár a gyerek miatt jobb lenne a szüleidhez minél közelebb.
Szerintem ha a gyerek és a szülők normálisan kijönnek és semmi oka nem lenne a költözésnek, a társadalmi elvárásoknak túl, akkor eleve nem egészségtelen otthon maradni velük... Inkább egy pénzügyileg okos döntés.
Én 28 leszek, de mivel nincsen nő az életemben, senki nem látná hasznát annak ha elköltöznék.
Beszállok a költségekbe, illetve olykor veszek én közös bútorokat, vagy tévét.
Emellett a fizetésem nagy részét félre tudom tenni...
Lassan 8 éve dolgozom, 3 éve főállásban.
9 milliót tettem félre.
Most a tetőteret tudjuk majd láthatóvá tenni számomra (külön bejáratú lépcsővel kintről) 4 millióból.
De ezzel a szüleim ingatlanjának értéke is növekszik, míg ha albérletben élnék azt a pénzt szószerint kidobnám.
Lakáshitelt meg felesleges kockázat lenne felvennem, hiszen nincsenek gyerekeim...
Ugyan tervezek majd családot, de férfiként azt gondolom hogy a negyvenes éveimig is ráérek, vagy ha nem akar összejönni, hát istenem, azt is elfogadom...
Nem hajlok meg az olyan társadalmi elvárásoknak, mint pl. hogy 28 évesen nősnek kéne lennem, ha egyszer még nem is voltam szerelmes... Kiborít ez a kapcsolat függőség.
Vagy az is hülyeség, hogy attól lennék önálló, hogy bérlek egy lakást, kvázi azért hogy amíg alszom ott tartózkodjak.
A Te esetedben kérdező meg még + indokok is vannak, szóval...
Egyáltalán nem egészségtelen.
Nem is értem a leírjad alapján miért fogalmazódik meg benned ez a kérdés ?
Ha esetleg valaki szóvá tette ezt akkor rá se hederíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!