Mit tudok kezdeni ebben az esetben a szüleimmel? Nagyon
elvagyok keseredve.
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. 6 éve van párom, aki 2 évvel idősebb nálam. Igazi kis gyerekszerelemnek indult az egész, párom akkor itt lakott a szomszédban. Senki sem hitte volna, hogy ilyen hosszúéltű lesz ez a kapcsolat. De teltek az évek, és hát itt tartunk. Bő 6 év.. Az én családom imádja őt, és az övé is engem, tehát ezzel semmi probléma, már családtagként van kezelve a másik. Viszont a tényleges probléma itt jön! Én teherbe estem páromtól, már 5 hónapos vagyunk, és nemsokára érkezik hozzánk a kislányunk. Tervezett baba volt, igen, ilyen fiatalon! Az én szüleim a legelső perctől kezdve ódzkodtak ettől, nem örültek neki egyáltalán, azóta egy hónapban 1x felhívnak telefonon, és ennyi. A párommal albérletben együtt élünk, meg van neki a szakmája, dolgozik tisztességesen, hogy mindenünk meglegyen. Nekem egy eladói szakmám van. Nem tudom, hogy lehetne édesanyámékkal ezt a dolgot rendezni..
18 évesen még ehhez nagyon fiatal vagy,sokkal jobb lett volna 25 évesen gyereket válallni...de már mindegy.
Egyébként majd megpuhulnak.
2020. aug. 3. 14:26
12/18 anonim válasza:
Már hogyne akadnának ki amikor kb semmitek nem lesz. Gondolod hogy gyesből meg cspből eltarthatsz egy gyereket? Mi van ha a párod besokall mert egy fizut kell beosztania 3 emberre?! Vagy ha bármi történne és egyedül maradnál a picivel mit csinálnál?
"Felnőtt létedre" nem tudsz gondolkozni.
2020. aug. 3. 14:35
13/18 anonim válasza:
Te még gyerek vagy,nem felnőtt!
2020. aug. 3. 14:37
14/18 anonim válasza:
Azon vitatkozni, hogy korai volt-e, így a sokadik hónapban, teljesen felesleges.
GYES alatt szerezzél egy normális szakmát. Nehéz lesz, de legalább nem nullára kell majd építkezned. Az eladói szakmával nem lehet eleget keresni. Persze lehet, hogy a srác jól keres, de az ő jelenléte soha nem lesz biztos, míg a gyerek megmarad.
2020. aug. 3. 14:46
15/18 anonim válasza:
Tervezett baba volt, persze... Tehát eltervezted, hogy egy percet sem fogsz dolgozni, a csávód meg majd vígan eltart, amíg te babázgatsz. Aztán majd "tervezetten" besikerül a második is, nehogy dolgozni kelljen.
Aztán majd jössz ide sírni mikor a csávó nem lesz hajlandó tovább finanszírozni a henyélésedet és beújít egy csinos gyerektelen lányt.
2020. aug. 3. 14:49
16/18 anonim válasza:
18 évesen én még nagyon gyerek voltam, eszembe nem jutott volna gyereket szülni, pedig én is tartós kapcsolatban éltem akkor. Igaz most 32 éves fejjel visszagondolva, az akkori tartós kapcsolatom igencsak gyerekes kapcsolat volt, hiába tartott négy évig. Én az első gyerekemet 25 évesen szültem és kb akkor is értem úgy igazán felnőtté. Szerintem 18 évesen nagyon korai a gyerekvállalás, de te tudod. Boldog babavárást kívánok és sok sikert a jövőben.
2020. aug. 3. 14:50
17/18 anonim válasza:
Tudod te milyen jó érzés a saját magad által megkeresett pénzt saját magadra elkölteni? 18 évesen imádtam, fiatal kis csirkének lenni, aki csiniben, miniben riszál az utcán. Bulizni jártam, pasiztam. Eszembe se jutott volna gyereket szülni. Éjjel kelni hozzá, ha beteg azért, ha nem, azért.
2020. aug. 3. 15:12
18/18 anonim válasza:
El vagy keseredve? Hát még a szüleid, hogy el vannak keseredve! Lehet többet szántak neked az életben, mint egy eladói szakma, meg 18 évesen nulla munkatapasztalattal és egzisztánciával gyereket szülni.
Majd megbékélnek. De remélem, te is megérted, hogy jogosan éreznek így. Én végtelenül csalódott volnék, ha a 18 éves gyerekem, ahelyett hogy felépítené az életét, elmenne szülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!