Utálok a szüleimmel élni. Adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
Az élet minden területén eltérünk. Ők rasszisták, homofóbok, depressziósak, igénytelenek a külsejükre. Mindenért leszólnak, már azért is, ha mondjuk bevédek egy sötétebb bőrű énekest, vagy nem zsírban tocsogó szallonát akarok enni... Volt, hogy apám lekurvázott emiatt. Még két évem van a suliból, utána húzok el a francba, de már három éve folyamatos depresszióm van, öngyilkos hajlamokkal, ők meg erre rátesznek, mert nem tudnak segíteni, hisz ők is durván azok. Aki volt hasonló helyzetben, hogy vészelte át az érettségi előtti időszakot?2020. okt. 12. 14:38
1/17 anonim válasza:
Napról -napra túléltem, terveztem, tettem azért, hogy ki tudjak lépni.
Ma már, 10 évvel később örülök, hogy nem lettem öngyilkos akkortájt, pedig hajlottam felé.
A kapcsolatot nem tartom a családdal, de van szerető férjem, varjuk a kisbabánkat, az ő családja meg szeret.
3/17 A kérdező kommentje:
Kollégium nem opció.
2020. okt. 12. 14:56
4/17 anonim válasza:
Szal az a legnagyobb bajod, hogy leszólják a négert és szeretik a szalonnát. Irigylem a problémáidat, erre mondja az angol, hogy "first world problem".
5/17 anonim válasza:
sajnos érdemben nem tudok hozzászólni, csak bátorítani tudlak. ne add fel, te vagy a jobb ember, te vinni fogod valamire, ők soha.
6/17 anonim válasza:
#4 neked tényleg csak ennyi ragadt meg a fejedben?
7/17 anonim válasza:
nincs rokon, akit kedvelsz? esetleg hozzá?
8/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked, komolyan ez jött le?
2020. okt. 12. 15:03
9/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, 4-nek szántam, csak nagyon egyszerre küldtük sokan.
2020. okt. 12. 15:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!