Egy szülőnek nem úgy kellene élni, és viselkedni, hogy a gyerek örüljön neki, ha hazajön?
Én nagyon rosszul érezném magam, hogy amikor hazamegyek, majd a gyerekem ne örüljön nekem, és amikor készülök elmenni, alig várja, hogy becsukjam magam mögött a lakásajtót.
Az egyik szülőm ilyen, nagyon uralkodó típus, néha már olyan érzésem van, hogy lehet, szadista is.
A másik szülőm ha elmegy, szomorú vagyok, és nagyon örülünk neki, ha hazajön.
Mindket felnek tennie kell a jo kapcsolatert.
A szulonek tobb felelossege van, elvegre ok azok, akik felneveltek a gyereket szuletesetol fogva, altalaban megfigyelheto, ki es hol kovetett el hibakat.
Az en batyamnak vilag eleteben ki volt nyalva a segge, most 33 evesen is otthon el (nem fizet semmit, csak sajat maganak vasarol be es szinte eltori a kezed ha hozza mersz nyulni barmely altala vasarolt etelhez, termeszetesen o szivesen fogyaszt masebol), es szinte racsapja az ajtot anyukankra.
Soha sem kellett hazimunkat vegeznie, nem mosogat, takarit maga utan, mint egy 10 eves, ugy el.
Szerinted anyu mit csinal?
Semmit, max sir es panaszkodik, hogy miert lett o ilyen, es hogy o mindent megtett a batyamert, megis ezt kapja vissza.
Hiaba mondom neki, hogy ha a batyam nem valtoztat a viselkedesen, igenis tegye ki a szuret, hallani sem akar rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!