Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért vonzódnak a saját...

Miért vonzódnak a saját gyerekükkel egykorú lányokhoz az apák?!

Figyelt kérdés

Megdöbbentően gyakori jelenség.

Nekem eszembe nem jutna a 19 éves fiammal egykorú vagy nála csak pár èvvel idősebb fiatalokra "úgy" tekinteni.

Napi szinten találkozom ilyesmivel és nem tudom hova tenni.

Egyik diákom mesélte, hogy az édesapja egy nála 2 évvel fiatalabb lánnyal játszott online és hogy ugyanezt a lányt beszélte ki aplári módon a barátjával az apuka. Orvos a kedves papa...nem csak a putris rétegnél van ilyen.

Vagy emlékszem, amikor még fiatalon egy cukrászdában dolgoztam, a betérő vendék egy odaszokott férfi volt, családos. A nálam kb 1-2 évvel idősebb lánya várta a kocsiban. És elkezdett velem szemtelenkedni.

Egyik kollegámnak 4 gyereke van, az idősebb lánya 26.

A kislány-arcú, saját gyerekével egykorú Palvin Barbara után csorgatta a nyálát elég látványosan. Hogy szívesen meghúzná meg ilyenek.

Csak egy kevés a milliò példából.

Ez valami génhiba a férfiaknál? Ezért van, hogy a pedofilok 90%-a férfi? Nekik a kislányok is tetszenek és felizgulnak még saját gyerekükkel egykorù lànyokra is? Ezért volt alap a régebbi korokban, hogy 14-16 èves gyerekekkel házasodtak?

Őszintén nem értem.

2020. okt. 31. 11:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
70%
#20, biztos vagyok benne, hogy traumatizáltak
2020. nov. 1. 17:51
 22/23 anonim ***** válasza:
#20 #21 Nem tudom hogy érték-e traumák elötte, de az apjával nem nagyon van jóban, illetve már középiskolában is egy 40-es tanárral kavart. De tényleg nem egy gold digger kinézete van a csajnak, elég fiús és vallásos kinézete van.
2020. nov. 1. 18:27
 23/23 anonim ***** válasza:
#22 akkor az apja lesz a kiinduló pont.
2020. nov. 1. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!